Giuliani: laat mijn familie met rust

Rudy GiulianiAls presidentskandidaat krijg je tijdens rally's lastige vragen naar je toegeworpen. Ook Rudy Giuliani kreeg er gisteren een: "Hoe verwacht u loyaiteit van kiezers als u het niet eens van uw eigen kinderen krijgt?", aldus een vrouwelijke supporter. Hij had een simpel antwoord: "laat mijn familie met rust".

"Ik houd heel, heel veel van mijn familie", aldus Giuliani. "In iedere Amerikaanse familie zijn er complexiteiten. Het beste wat ik kan zeggen is: laat mijn familie alleen, net als dat ik uw familie alleen laat." Het onderwerp ligt duidelijk gevoelig bij Giuliani.

De vrouw in het publiek doelde op de ruzie die de oud-burgemeester van New York met zijn kinderen heeft. De Republikein heeft met zijn beide kinderen vrijwel geen contact meer. Vorige week werd zelfs duidelijk dat zijn dochter Barack Obama steunt. De ruzies zijn het gevolg van de scheiding met zijn vrouw, hun moeder. Giuliani maakte deze scheiding als burgemeester in een persconferentie bekend, zijn vrouw wist toen nog van niks.

Lees ook:Giuliani’s radiogesprekken met New Yorkers
Lees ook:Giuliani’s dochter steunt Obama
Lees ook:Giuliani verder in de problemen door adviseur
Lees ook:Lijkt Giuliani teveel op Hillary?
Lees ook:Giuliani lanceert reclamespotje in New Hampshire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.