FOX News duikt op ‘Obama-aanbidders’

De conservatieve nieuwszender ontdekte een video op YouTube waarop schoolkinderen president Obama toezingen. “Schandalig” noemt FOX News dit tafereel. Bekijk zelf de beelden.

De video is afkomstig van een basisschool in de staat New Jersey. De kinderen zingen Jesus Loves Little Children, alleen is Jezus’ naam vervangen door die van de president: Barack Hussein Obama.

De kleuters zingen teksten als “He said red, yellow, black or white, all are equal in his sight. Barack Hussein Obama.”

FOX News is not amused. De zender nam direct contact op met de basisschool, maar die wilde geen commentaar geven aan de zender. Ondertussen herhaalt FOX het fragment de hele dag in al hun nieuwsuitzendingen.

De relatie tussen FOX en het Witte Huis is op z’n zachtst gezegd niet zoals die zou moeten zijn. President Obama’s speech richting het congres over de gezondheidszorg besloot FOX niet uit te zenden, men gaf de voorkeur aan hun programma So You Think You Can Dance.

Een week later, toen de president in maar liefst vijf politieke talkshows verscheen om over hetzelfde onderwerp te praten, sloeg hij FOX News Sunday als enige programma over. Presentator Chris Wallace noemde de medewerkers van het Witte Huis zodoende een “stelletje huilebalken“.

Bekijk de ‘schokkende’ video hier:

Lees ook:“FOX News is geen nieuwsorganisatie”
Lees ook:Peiling: FOX News is conservatief
Lees ook:FOX spint garen bij boycot Witte Huis
Lees ook:‘Witte Huis bestaat uit stelletje huilebalken’
Lees ook:Obama versus O’Reilly 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.