Witte Huis viert Halloween: de foto’s

Voor een oranje gekleurd Witte Huis vierde Amerika’s First Family gisteravond Halloween. Ze deden niet niet alleen: buurtkinderen uit Washington D.C. waren uitgenodigd. Bekijk enkele foto’s.

Met het vieren van Halloween proberen president Obama en First Lady Michelle het Witte Huis open te stellen voor de gemeenschap. Het echtpaar nodigde eerder al kinderen uit arme gezinnen uit voor uiteenlopende activiteiten.

Maar dit keer stond Halloween dus op het programma. Ongeveer 2.000 kinderen bezochten het Witte Huis. Traditiegetrouw waren ze verkleed en op zoek naar snoep, veel snoep. Gelukkig waren Barack en Michelle goed voorbereid. De chef van het Witte Huis had speciaal allerlei snoepgerechten gemaakt.

Op zichzelf is dit wellicht geen nieuws. Maar ik vind van wel. Het geeft een bredere – en in mijn ogen – goede intentie aan: het Witte Huis openstellen voor het gewone publiek. Het is is immers publiek bezit. Daar kan premier Balkenende nog wat van leren. Zal hij het Catshuis ook openstellen tijdens Sint Maarten? Ik denk het niet.

Hier enkele foto’s van het evenement:

Lees ook:Amerika weer in de ban van Halloween
Lees ook:Michelle Obama maakt debuut in Sesamstraat
Lees ook:Nationale kerstboom licht Witte Huis weer op
Lees ook:Bitchfight tussen Sarah en Michelle
Lees ook:Ook het Witte Huis viert moederdag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.