Michelle Obama maakt debuut in Sesamstraat

Dit jaar bestaat het wereldbekende kinderprogramma maar liefst veertig jaar, en dat wordt groots gevierd. Vandaar dat de First Lady deze week een bezoek bracht aan Sesame Street.

Het bezoek van Michelle Obama wordt uitgezonden tijdens de eerste aflevering van het veertigste seizoen, begin november. Met haar bezoek hoopt de vrouw van president Obama Amerikaanse kinderen te wijzen op het belang van gezond eten. Dit is een stokpaardje van Michelle, die zelfs een biologische groentetuin naast het Witte Huis heeft.

Het is in de VS vrij normaal dat politici of andere bekendheden dit kinderprogramma bezoeken. Onlangs nog bezocht oud-president Bill Clinton de serie om te praten over zijn strijd tegen de verspreiding van AIDS middels zijn Clinton Global Initiative.

Hoewel de aflevering met Michelle Obama dus pas volgende maand op de Amerikaanse televisie wordt uitgezonden is er in ieder geval al één foto van de opname te bezichtigen:

Het zal me niets verbazen wanneer de Republikein zich opnieuw druk zullen maken om het feit dat de First Lady een kans krijgt om ‘hun’ kinderen toe te spreken. Eerder uitte de partij al felle kritiek op president Obama nadat die besloot Amerika’s kinderen middels een videoboodschap een succesvol schooljaar toe te wensen.

Lees ook:Witte Huis viert Halloween: de foto’s
Lees ook:Nationale kerstboom licht Witte Huis weer op
Lees ook:Bitchfight tussen Sarah en Michelle
Lees ook:De Obama’s scoren, en de tv-zenders weten het
Lees ook:‘Michelle Obama meest fascinerend persoon van 2009′

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.