Tiger Woods houdt de gemoederen flink bezig

Sla een magazine open, kijk televisie of surf even op het internet: de beslommeringen van Tiger Woods zijn momenteel hét gespreksonderwerp in de VS.

Er zijn inmiddels meerdere vrouwen naar buiten gekomen die claimen een affaire met de golfer te hebben gehad. Tevens zou Woods agressief geweest zijn tegen enkele van deze flirts. De geruchtenstroom lijkt maar niet op te houden, iets dat zijn reputatie flinke schade doet oplopen.

De tv-zender ABC vergeleek de golfer zelfs met O.J. Simpson, die volgens veel Amerikanen zijn vrouw vermoord heeft. De overeenkomst was: een sporter die de absolute top bereikte, en daarna keihard viel.

Al deze balletjes kwamen aan het rollen toen Woods vorig weekend met zijn auto tegen een paal reedt. Aanvankelijk leek het om een ongeluk te gaan, maar later bleek dat Woods achtervolgt werd door zijn eigen vrouw. Ze  had zijn affaires ontdekt, waarna de hel los brak.

Vooral Woods’ voorbeeldfunctie is onderwerp van veel discussie. Andere Amerikanen vinden alle ophef juist weer overdreven. Ook de tafelvrouwen van het programma The View reageerden verdeeld:

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Sponsoren laten Woods links liggen
Lees ook:“Tiger Woods is verslaafd aan seks”
Lees ook:Tiger Woods verder op de hak genomen…
Lees ook:Wat gaat Tiger Woods zeggen?
Lees ook:Tiger Woods maakt het goed

Eén reactie op “Tiger Woods houdt de gemoederen flink bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.