“Tiger Woods is verslaafd aan seks”

Amerikaanse media buitelen over elkaar heen om een verklaring te vinden voor alle sores omtrent Tiger Woods. De golfer zou meerdere affaires hebben gehad, met misschien wel meer dan tien vrouwen.

Na zijn bizarre auto-ongeluk werd al snel duidelijk dat de ruzie met zijn vrouw veroorzaakt werd door Woods’ affaires. De dagen daarna kwamen tientallen vrouwen naar buiten die claimden een seksuele relatie met de sporter gehad te hebben.

Alle sores van Woods heeft een maatschappelijke discussie losgemaakt in de VS over de voorbeeldfunctie die hij als topsporter heeft. Televisiezender ABC vergeleek de golfer zelfs met O.J. Simpson, een succesvolle American football-speler die volgens velen zijn vrouw vermoord heeft.

Maar de zender CBS gooide het over een andere boeg. In het ontbijtprogramma The Early Show werd gesuggereerd dat Woods een seksverslaving had. Volgens de uitgenodigde expert kon Woods hier therapie voor volgen, en zou het in ieder geval verklaren waarom hij zoveel affaires had.

Nieuws of geen nieuws: Woods houdt de gemoederen flink bezig. Het zal mij niets verbazen als ‘ie binnenkort bij Oprah aanschuift om zijn emotionele verhaal te doen.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Sponsoren laten Woods links liggen
Lees ook:Tiger Woods verder op de hak genomen…
Lees ook:Tiger Woods houdt de gemoederen flink bezig
Lees ook:Tiger Woods blijft de gemoederen bezig houden
Lees ook:Tiger Woods maakt het goed

0 reacties op ““Tiger Woods is verslaafd aan seks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.