Woods keert triomfantelijk terug op golftoneel

De succesvolle golfer maakte deze week zijn terugkeer in de golfwereld. Zowel de media, het publiek als sponsoren scharen zich weer openlijk achter de geplaagde sporter. Tiger Woods is terug; en misschien wel succesvoller dan ooit.

Uiteraard is het slechts een zakelijke triomf; zijn gezin ligt als we de Amerikaanse media moeten geloven nog in duigen. Echt gelukkig kan de sporter nog niet zijn.

Maar zakelijk gezien kan inmiddels toch echt gesproken worden van een triomfantelijke return naar de golfwereld.

Het aanwezige publiek bij het toernooi in de staat Georgia ontving de sporter met applaus. Woods nam de afgelopen dagen daarom uitgebreid de tijd om handtekeningen uit te delen en te poseren voor foto’s.

Ook sloot sportgigant Nike de golfer in de armen; een heuse commercial met Woods’ vader vult momenteel de reclameblokken op televisie. Ook andere sponsoren zouden zich weer hebben gemeld bij de legendarische golfer.

Daarnaast werd duidelijk dat Woods zijn belangrijkste eigenschap, zijn golftalent, ook nog niet verloren is. Dit weekend deed hij gewoon mee in de top drie van het prestigieuze golftoernooi.

Kortom: Woods is weer helemaal terug. Het is voor de golfer te hopen dat zijn vrouw hem ook weer in de armen sluit, want zonder zijn gezin zal Woods weinig kunnen genieten van zijn sportsucces. Maar of hij de terugkeer van zijn vrouw ook verdient?

Lees ook:Woods keert terug, ook in de publiciteit
Lees ook:Tiger Woods blijft de gemoederen bezig houden
Lees ook:Sponsoren laten Woods links liggen
Lees ook:Woods “blij verrast” door ontvangst bij toernooi
Lees ook:Tiger Woods houdt de gemoederen flink bezig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.