Giuliani: nucleare aanval op Iran niet uitsluiten

Rudy GiulianiHij staat best open voor overleg met Iran, maar een aanval met nucleare wapens sluit hij zeker niet uit. Rudy Giuliani opent frontaal de aanval op het land, volgens de voormalige burgemeester van New York moeten "alle opties op tafel liggen" als het om Iran gaat.

"De regering in Iran moet begrijpen dat we een enorme invloed kunnen uitoefenen. We kunnen de steun voor de regering ondermijnen, hun economie ernstige schade toebrengen, het leger beschadigen of hun nucleare infrastructuur vernietigen", aldus de Republikein. Keiharde woorden dus van Giuliani, die momenteel bovenaan staat in de Republikeinse peilingen.

Giuliani voegde eraan toe dat Iran wat hem betreft "ernstige consequenties" tegemoet kan zien als ze zich met de burgeroorlog in Irak gaan bemoeien.

De harde uitspraken van Giuliani komen een week na een heftige discussie binnen de Democratische partij. Hillary Clinton en Barack Obama botsten daar over een mogelijke aanpak van het land. Obama zei het gebruik van nucleare wapens onaanvaardbaar te vinden, Clinton zei dat de optie niet van tafel gehaald mag worden. Ook Giuliani kiest dus duidelijk voor de harde lijn.

Lees ook:Giuliani blijft fel richting Iran
Lees ook:Clinton schommelt met nucleare wapens
Lees ook:Ruzie Clinton/Obama krijgt nucleare lading
Lees ook:Obama: nooit nucleare wapens gebruiken
Lees ook:Obama blijft hameren op “persoonlijke” diplomatie

10 reacties op “Giuliani: nucleare aanval op Iran niet uitsluiten

  1. Kris

    Waarom wordt hier niet vermeld over Ron Paul, veruit de meest populaire kandidaat in de vrije media (internet) …

    Al de andere kandidaten zijn stromannen van een belangengroep (lees: kandidaten voor het geld)

    Ron Paul i de enige kandidaat die de troepen wil terugtrekken uit Irak en de Amerikaanse economie weer wil opbouwen!

    Google Ron Paul!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Vincent Brunott

    Rudy Giuliani is bereid het Iraanse volk economisch te ondermijnen en er een atoomoorlog tegen te beginnen om het Iraanse bewind in het gareel te krijgen. Over hoeveel onschuldige slachtoffers praten we dan?…
    Weet iemand nog een betere manier om WO3 op de rails te zetten? En dat heet dan een vredesmissie bedoeld om vrijheid, democratie en mensenrechten im het midden-oosten te bevorderen.
    Voor ‘mensen’ zoals Rudy Giuliani zal zelfs het Pieter Baancentrum geen label kunnen verzinnen. Waar is die idioot op uit?
    En hoe krankzinnig moet je zijn om op zo’n patiënt te stemmen?

      /   Beantwoorden  / 
  3. Andre

    Giuliani is TOTAAL gestoord, getuige zijn uitspraken over het tot glas omtoveren van Iran. Eerst vallen ze Irak aan om een drogreden, en nu dit weer. Waanzin.

    Het enige waar Giuliani c.s. op uit zijn, is nog meer macht voor de leiders in de VS. Om een indruk te krijgen van wat er speelt, zie http://www.puppetgov.com

    Lees eens wat meer over de ideeen van Ron Paul zou ik zeggen !

    http://www.Holland4RonPaul.blogspot.com
    http://www.ronpaul2008.com
    http://www.lewrockwell.com

    RON PAUL REVOLUTION !!!

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ron

    Dat de Bush Administration weg moet, is voor iedereen zo onderhand wel duidelijk. De bewijzen zich op dat de regering Bush verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de aanslagen op 11 september. Drie van de vier vliegtuigen zijn gewoon geland nadat ze in de lucht verwisseld waren. De WTC gebouwen zijn middels ‘controlled demolition’ opgeblazen en neergehaald en in het Pentagon is geen Boeing 757 gevlogen maar een Amerikaanse militaire jet, de A3 Sky Warrior. Wat er in Thanksville gebeurd is, is nog een raadsel. Het vierde vliegtuig is daar nooit gevonden, nadat het neergestort was. Dat de Bush Administration gevaarlijk is, is dus duidelijk geworden. Ooit hebben we na de Tweede Wereldoorlog gezegd: nooit meer Holocaust. Met de regering Bush zijn ze hard op weg een tweede Holocaust te creeën, als die er al niet is, gezien de vele doden in Afghanistan en Irak. De plannen voor een aanval op Iran liggen al lang klaar. Bush heeft gisteren gedreigd met een Derde Wereldoorlog. Rusland heeft zich al Iran geschaard, China zal dat ook wel doen.

    Waar gaat dit allemaal heen is mijn vraag? Nu ik lees dat naast Guilliani (die ook van 11 september afwist) ook Hillary Clinton het gebruik van nucleaire wapens niet uitsluit, is de maar toch wel flink vol! Hier zijn geen weldenkende mensen aan de macht, maar Amerikaanse facisten of domweg machtswellusten. En wij? Wij houden braaf ons mond, de radio/televisie/kranten houden hun mond uit angst voor tegenwerking van hogerhand en de burgers moeten allerlei beperkende maatregelen accepteren, zogenaamd uit veiligheidsoverwegingen.

    Wat nu in Amerika aan de gang is, moet heel snel ten einde komen, anders hebben we inderdaad binnen korte tijd een Derde Wereldoorlog met zeer waarschijnlijk het gebruik van kernwapens, ook in Europa!!

    Ik heb vanmorgen een toespraak van Ron Paul bekeken en ik moet eerlijk zeggen, dat die er prima uitziet. De enige kandidaat die onvoorwaardelijk de terugtrekking van de Amerikanen uit Irak wil. Zelfs Hillary Clinton is slap en werkt met de Bush Administration mee. Ron Paul wil werken aan de toekomst van Amerika, zonder daarbij oorlog te verkiezen. Helaas is Guilliani op dit moment wat te populair onder de Amerikaanse kiezers, het is te hopen dat de Amerikanen komend jaar erachter komen hoe gevaarlijk hij in werkelijkheid is! Niet allen voor hun, maar ook voor ons Europeanen, die keer op keer meegesleept in de leugens van de Amerikanen!

      /   Beantwoorden  / 
  5. Sytse

    Deze zogenaamde waarheid over 9-11 kan ik niet serieus nemen. Dat er nog steeds mensen zijn die deze samenzweringstheoriën slikken, niet te geloven.

    Wat de Bush-regering betreft, is het zeker van economisch belang dat er een nieuwe president komt. Wat staatsveiligheid en etische zaken betreft, vrees ik. Je kunt veel van Bush zeggen, maar hij liet niet met Amerika sollen en hield vast aan de Amerikaans, Christelijke waarden. Daarom vrees ik ook voor Guiliani. Die deze waarden niet kan en wil bevestigen/behouden. Kijk alleen maar naar zijn eigen familiegeschiedenis en zijn liberale gedachtegoed wat homohuwelijk en abortus betreft.

      /   Beantwoorden  / 
  6. Andre

    @Sytse:
    Als je onder ‘christelijke waarden’ het binnenvallen van een ander land (not bene zonder de grondwettelijk vereiste goedkeuring van het Congres), het niet respecteren van andermans eigendom, het slachtofferen van tienduizenden mensen, het opdringen van ‘democratie’ etc. verstaat, en dat alles zogenaamd omdat er een paar terroristen het WTC zouden hebben platgelegd, dan stel ik dat die zogenaamde ‘christelijke waarden’ ALLES met machtspolitiek en NIETS met de Bijbel te maken hebben. Die zogenaamde christelijke waarden worden door de neocons (die in feite socialistischer zijn dat de liberals) verkracht; laat je daardoor vooral geen rad voor ogen draaien.

    Om je te verdiepen in de achtergronden is het de moeite waard om artikelen daarover te lezen op http://www.lewrockwell.com (en de blog http://www.lewrockwell.com/blog).

      /   Beantwoorden  / 
  7. Vincent Brunott

    @ Sytse, Je vindt het ongelofelijk dat er nog steeds mensen zijn die in al die ‘samenzweringstheorieën’ geloven maar je onderneemt hier geen enkele poging om je verbazing te onderbouwen.
    Het heeft even geduurd om door de officiële lezing heen te kunnen zien maar ondertussen is er zoveel bewijsmateriaal verzameld dat er juist steeds méér mensen zijn die begrijpen dat het officiële verhaal onmogelijk waar kan zijn.
    Naast allerlei absoluut waanzinnige onzin over vrijwel elk denkbaar onderwerp is er op internet ook zeer veel waardevolle informatie te vinden die door gewetensvolle mensen uit oprechte bezorgdheid boven water wordt gehaald. Je kunt bijvoorbeeld beginnen bij infowars maar het is aan te raden om veel verschillende bronnen aan te boren. Ook het boek van Daniel Estulin ‘De ware geschiedenis van de Bilderbergconferentie’ geeft een zeer goed beeld van hoe wij tegenwoordig worden bestuurd en gemanipuleerd. Je hoeft het niet met alle conclusies van de schrijver eens te zijn maar alleen al doordat er zorgvuldig gedocumenteerd in beschreven wordt welke instituties aan de touwtjes trekken en welke personen en families daarbij betrokken zijn, word je overstelpt met een schat aan onontkoombaar bewijsmateriaal over het vorm krijgen van een zeer onsympathiek gezicht van een nieuwe wereldorde. Als je dat gezicht in beeld hebt wordt ook het voor velen ‘ongelofelijke’ verhaal over de twintowers begrijpelijk. Als jij jezelf betrapt op een gebrek aan onbevangenheid om serieus aan die zoektocht te beginnen, kan het geen kwaad om je daar krachtig overheen te zetten. Je hebt niets te verliezen en als je na je speurtocht toch tot de conclusie komt dat er geen reden is om je standpunt te wijzigen, kun je dat standpunt tenminste beter onderbouwen. Je kunt er dus alleen maar bij winnen! Met vriendelijke groet,

      /   Beantwoorden  / 
  8. Ron

    Ook hier dus iemand die zich inmiddels uren, dagen, weken en maanden door heel veel informatie heeft heengeworsteld en inmiddels voor de volle 100 procent zeker weet dat de regering Bush achter de aanslagen zit en niet Osama Bin Laden. Ook ik geloofde niet in die idioterie van samenzweerders. Vorig jaar zag ik voor het eerst op internet de film Loose Change van en liet het een jaar met rust in de veronderstelling dat er flink gerommeld was aan die film. Een paar maanden geleden heb ik hem nog eens bekeken en nog vele andere filmpjes op YouTube en Google Video, ondertiteld in vele talen. Een heel goed beginpunt voor Nederlanders is:

    http://www.waarheid911.nl/

    Ik ben heel fanatiek tegen iedere vorm van samenzweringstheorie en ben erachter gekomen dat juist de officiële lezing van de Amerikaanse regering DE grote samenzwering op dit moment is!! Ga gewoon googelen, filmpjes bekijken, artikelen op internet lezen en als je engels machtig bent, begeef je dan eens op de Amerikaanse site’s. De bewijzen stapelen zich op dit moment in enorm snel tempo op. Van de week heeft NORAD maar liefst 120 uur aan opnames van radiocommunicatie vrijgegeven. NORAD is de defensie organisatie die het Amerikaanse luchtruim verdedigd. Deze opname’s worden nu geanalizeerd. Van de week zag ik een petitie ondertekend door 196 architecten en ingenieurs, die de officiële lezing van het instorten van de Twin Towers van tafel hebben geveegd als zijnde klinkklare onzin!

    Er is dus inderdaad een ‘samenzweringstheorie’ en daar hoef je ook niet in te geloven. Als niemand dat gelooft dan zit binnenkort George W. Bush en 102 andere medeverdachten levenslang achter dikke tralies!

    Maar om op het onderwerp Guiliani terug te komen. Google en zoek maar eens en je vindt een 80 pagina tellend plan van het Amerikaanse ministerie van defensie om Iran aan te vallen. Doel van het plan is o.a. het vernietigen van de nucleaire installaties in Iran. Enkele installaties zijn zo diep onder de grond gebouwd, dat ze met conventionele wapens niet zijn te vernietigen. Die plaatsen (ik meen drie in totaal) worden nucleair aangevallen. Het geschat aantal doden aan Iraanse zijde loopt in de miljoenen.

    Naast Rudy Guiliani heeft overigens ook Hillary Clinton zich voorstandster getoond van het gebruik van atoomwapens tegen Iran. Dat was voor mij verrassend, gezien de enorme overwinning van de Democraten dit jaar. Een overwinning gehaald op grond van de wens van de Democraten om de Amerikaanse troepen uit Irak terug te trekken.

      /   Beantwoorden  / 
  9. Ron

    En deze wil ik uiteraard ook niemand onthouden, een 318 pagina tellende PowerPoint presentatie van 11 september:

    http://www.ae911truth.net/ppt/index.php

    Zoals eerder gezegd: op Amerikaanse site’s is heel erg veel te vinden. Er wordt in detail soms verschillend gedacht wat er nou precies op 11 september heeft plaatsgevonden, maar de PowerPoint presentatie loopt daar als het ware als een rode draad dwars doorheen, omdat de meeste critici het hier wel over eens zijn.

      /   Beantwoorden  / 
  10. Ron

    En wellicht wel de belangrijkste getuige: William Rodriquiz. Hij was 20 jaar concierge van WTC-1 (North Tower) en was op het moment van de aanslag werkzaam in de kelder van het gebouw. Op:

    http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/911Rodriguez.html

    is de nederlandse vertaling van een lezing van hem te zien. Bovenaan staat een stukje over UFO’s. Ik geloof daar niet in, dus ik heb dat maar overgeslagen. Daaronder het verhaal van William Rodriquez.

    Twee dingen zijn belangrijk in zijn getuigenis:

    - Hij hoort en voelt eerst een enorme explosie in één van de verdiepingen onder hem (het zijn er in totaal zes in de kelder) en hoort NEGEN SECONDEN LATER een explosie helemaal bovenin het gebouw. Later begrijpt hij pas dit het de inslag van een vliegtuig was. Hoe is dit te verklaren?

    - Hij heeft de masterkey (zeg maar loper) van alle deuren in het gebouw en opent daarmee velen deuren voor hulpverleners en mensen die willen vluchten. Tijdens zijn reddingsaktie, waarbij hij hoog in WTC-1 is geweest, heeft hij vele explosies gehoord in het gehele gebouw!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.