Obama nog steeds heer en meester op YouTube

YouTubeDat de Democraat het internet maximaal gebruikt is een van de redenen dat hij bijna een verhuiswagen voor het Witte Huis mag bestellen. Z'n rivaal McCain laat Obama ver achter zich, zo heeft hij bijna vier keer zoveel kijkers op YouTube.

En dat is nog niet alles, ook op de populaire "vriendensites" heeft hij veel meer virtuele buddy's.

Zo heeft hij meer dan twee miljoen vrienden op Facebook, McCain is met een half miljoen vrienden een stuk minder populair. Op MySpace scoort Obama (750.000) ook beter dan McCain (180.000).

Barack ObamaOp YouTube is het verschil ook enorm. In totaal heeft Obama meer dan 83 miljoen kijkers aan de pc weten te kluisteren.

Hoewel McCain met 22 miljoen niet slecht scoort komt hij niet in de buurt van Obama. Vooral het feit dat zijn supporters iets ouder zijn speelt hierin een rol.

Overigens is de best bekeken video van McCain goed voor ongeveer 2,2 miljoen kijkers. Het is het bekende spotje waarin hij z'n rivaal als een "lege celeb" neerzet;

En bij die tegenstander scoort z'n best bekeken video opnieuw beter dan die van McCain. De speech van Obama over racisme in de VS is goed voor meer dan vijf miljoen kijkers;

Maar goed, het zal na vier November iedereen een zorg zijn. Dan pas is duidelijk wie de echte strijd gewonnen heeft, de strijd om dat ene huis in Washington.

Lees ook:Obama veegt McCain van de kaart, op YouTube
Lees ook:Obama heer en meester op YouTube, Ron Paul volgt
Lees ook:Barack Obama en Ron Paul blijven scoren op YouTube
Lees ook:Ron Paul nog steeds het populairst op YouTube
Lees ook:Republikeinen blijven ver achter op het wereldwijde web

Eén reactie op “Obama nog steeds heer en meester op YouTube

  1. Meaux

    Vind ik ook niet zo gek, ga maar Obama’s Channel vergelijken met McCains. Obama heeft altijd al zijn speeches er opstaan. Hij maakt speciale ads die alleen op youtube te zien zijn. McCain heeft alleen zijn (negatieve) ads staan. Zo zie je maar dat McCain niks goeds te zeggen heeft over de echte problemen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.