Republikeinen niet enthousiast over YouTube-debat

Rudy GiulianiHet allereerste YouTube-debat houdt de gemoederen in de VS flink bezig. Hoewel het debat met veel lof is ontvangen, twijfelen de Republikeinen of ze wel aan zo'n debat deel willen nemen. Het Republikeinse debat staat gepland voor 17 september, maar Rudy Giuliani en Mitt Romney twijfelen nu openlijk over hun aanwezigheid. Hebben ze misschien koude voeten gekregen?

Alle Republikeinen zeiden eerder toe aanwezig te zullen zijn. Een campagnewoordvoerdster van Giuliani liet gisteren plotseling weten op die dag een "dubbelle afspraak" te hebben staan. Bovendien zou Giuliani bang zijn voor onweer. Onweer? Jazeker, onweer. Tijdens het eerste debat van CNN in New Hampshire zorgde onweer ervoor dat Giuliani een paar keer niet te verstaan was. Zijn campagne wilde geen herhaling, jaja.

Mitt Romney is in ieder geval eerlijk. Hij liet weten het niveau van het debat onder de maat te vinden. "Ik denk dat het presidentschap bevochten moet worden op een iets hoger niveau", aldus de Republikein.

Het is te hopen dat CNN en YouTube de beide kandidaten nog over weten te halen. Want zonder de beide kopstukken zal het Republikeinse debat lang niet zo interessant zijn.

Lees ook:YouTube-debat Republikeinen verschoven naar November
Lees ook:YouTube-debat Republikeinen wellicht verschoven
Lees ook:Het YouTube-debat: een selectie
Lees ook:Republikeinen clashen in YouTube-debat
Lees ook:Republikeinen maken zich op voor belangrijk debat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.