Joe Biden heeft momentum te pakken

Joe BidenHij viel tot nu toe nog niet erg op tussen al die andere Democraten. Maar als het aan Joe Biden ligt heeft dit lang genoeg geduurt. De Senator van Delaware publiceerde deze week via een heuze tour zijn nieuwe boek. Mede hierdoor is hij ook te gast in een aantal belangrijke talkshows. De vraag is natuurlijk: kan het hem redden?

Biden laat in ieder geval geen kans onbenut om zichzelf in de spotlight te werken. Was hij gistermorgen nog te gast bij de Today Show van NBC, diezelfde avond zat hij alweer bij David Letterman op CBS. Dit allemaal ter gelegenheid van zijn nieuwe boek: Promises to Keep, on Life and Politics. De Democraat weet natuurlijk ook dat je op z'n minst een boek moet hebben geschreven wil je als politicus in de VS serieus genomen worden.

Hoewel hij in de peilingen steevast op slechts een paar procent van de stemmen kan rekenen blijft Biden vol vertrouwen. Tijdens de Today Show zei Biden: "Ik geloof dat ik ga winnen, dat denk ik echt."

Lees ook:Kijktip: Al Gore bij David Letterman
Lees ook:Ja hoor: Letterman biedt opnieuw excuses aan
Lees ook:Letterman in eerste uitzending The View
Lees ook:Letterman geeft alles toe
Lees ook:Het Witte Huis zet opnieuw de aanval in

Eén reactie op “Joe Biden heeft momentum te pakken

  1. Rob

    Zal best een goede kandidaat zijn, maar mensen als Hillary Clinton en Barack Obama krijgen gewoon veel meer aandacht en geld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.