McCain in de problemen door 95-jarige moeder

Het leek John McCain wel een goed idee om zijn 95-jarige moeder bij z'n campagne te betrekken. Iedere twijfels over zijn leeftijd zullen met zo'n moeder, die er nog fit uitziet voor haar leeftijd, wel als sneeuw voor de zon verdwijnen. Hij had er echter niet op gerekend dat ze zo recht voor z'n raap zou zijn, het interview heeft hem eerder in de problemen gebracht dan geholpen. Bekijk hier de video.

Wat gebeurde er? De interviewer vroeg moeder McCain of ze andere kandidaten, zoals Mitt Romney, wel genoeg ervaring vond hebben. Het antwoord was duidelijk: haar zoon heeft veel meer ervaring dan alle andere kandidaten. Ze kon het alleen niet laten om er aan toe te voegen dat Romney een Mormoon is, en dat hij in Salt Lake City slechts de "troep" van andere Mormonen heeft opgeruimd.

Zoonlief probeerde de schade te beperken door zo snel mogelijk te zeggen dat de standpunten van zijn moeder "niet altijd" de zijne zijn. Het geloof van Romney zou "geen rol" moet spelen.

De moeder van McCain doelde op de Olympische Spelen in Salt Lake City, die heeft Romney in 2002 van de financiele ondergang gered. McCain's moeder was dus in ieder geval niet onder de indruk.

Bekijk hier het fragment uit het interview:

 

Lees ook:Nieuwe ‘sportieve’ commercial Romney
Lees ook:Amerikaanse skiërs maken gouden belofte waar
Lees ook:Romney sluit Europese rampreis positief af
Lees ook:NBC maakt fors verlies op Winterspelen
Lees ook:Romney steeds populairder bij landelijke kiezers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.