Ron Paul: de zuinigste kandidaat

DollarKiezers die een kandidaat zoeken die zuinig omgaat met geld kunnen volgens de New York Times het best bij Ron Paul terecht. Hoewel de Republikein steeds meer geld binnenhaald, blijft hij zuinig als het om de uitgaven gaat. Zo ontzettend gek is dat overigens ook niet, het Congreslid uit Texas wilt namelijk dat de overheid een stuk minder gaat uitgeven. Hij geeft hiermee zelf in ieder geval het goede voorbeeld.

Van elke dollar die Paul heeft opgehaald heeft z'n campagne slechts 46 cent uitgegeven, aldus de New York Times. Volgens de krant komt dit vooral omdat Paul, in tegenstelling tot zijn collega's, zijn supporters oproept om zelf posters en flyers te maken. De overige kandidaten fabriceren ze zelf, en dan nog in de duizenden ook.

Het afgelopen kwartaal haalde Paul maar liefst vijf miljoen dollar op, hiermee was hij de enige Republikein die meer geld ophaalde dan in de vorige kwartalen. Het komende kwartaal zal hij naar verwachting meer dan tien miljoen binnenhalen.

Een woordvoerder van Paul zegt dat het campagneteam zuinig is geworden, aangezien men met slechts 25.000 dollar aan de campagne is begonnen. "Mensen bellen ons op en vragen om een paar duizend flyers, wij zeggen dan dat we dit niet kunnen betalen. Kijk maar wat jullie er van maken. Vervolgens maakt iedereen ze zelf", aldus Kent Snyder, de voorzitter van Paul's campagne.

Toch zal het campagneteam langzaam maar zeker meer geld uit gaan geven, zo staan er in New Hampshire en Iowa nog veel meer commercials op het programma.

Ik verwacht veel van Paul. Zijn boodschap slaat aan bij veel mensen en met meer publiciteit, waar televisiespotjes natuurlijk ook onder vallen, kan hij in de peilingen maar een kant op: omhoog.

 

Lees ook:Ron Paul haalt 5 miljoen dollar op
Lees ook:Ron Paul, met miljoenen, blijft in de race
Lees ook:Ron Paul vestigt opnieuw record
Lees ook:De bijzondere donoren van Ron Paul…
Lees ook:Ron Paul haalt 4,07 miljoen op, in een dag

4 reacties op “Ron Paul: de zuinigste kandidaat

  1. Brouwer

    Er wordt, mijns inziens, wel heel veel aandacht besteed aan Paul in vergelijking met de andere Republikeinse kandidaten. voorkeur van de schrijver?

      /   Beantwoorden  / 
  2. Derek

    Dat is toch ook logisch, je wilt toch de bijzondere kandidaten er een beetje uitlichten, bovendien is er veel nieuws over hem te melden. Z’n campagne blijft toch bijzonder in vergelijking met andere kandidaten.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Roy

    Ik vind het goed dat er aandacht aan hem wordt besteed, in de ‘andere’ media hoor je alleen maar Clinton/Obama/Giuliani.

      /   Beantwoorden  / 
  4. Ronaldo Paulisma

    Sla Prisonplanet.com op in je favorieten als je op de hoogte wilt zijn over Ron Paul, dat is een van de weinige sites die hem aandacht geeft.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.