Ron Paul, met miljoenen, blijft in de race

Ron PaulMet inmiddels bijna 20 miljoen op z'n bankrekening kan Ron Paul een factor van betekenis gaan worden. In ieder geval wil hij, zo zei hij gisteren tegen journalisten, in de race blijven tot en met vijf februari. Ook zal hij de komende weken veel meer commercials uitzenden in belangrijke staten.

De campagne van de Republikein vestigde deze week een record door in een dag maar liefst zes miljoen dollar op te halen. De kans is groot dat hij, aan het einde van het vierde kwartaal, meer geld heeft opgehaald dan veel van z'n partijgenoten.

"We hebben de steun, het momentum en het geld", zei Paul tegen de pers gisteren. Hier gaf hij aan dat hij op z'n minst tot "Super Tuesday" in de race te blijven, wanneer op vijf februari tientallen staten hun voorverkiezingen houden. "Niemand zou het begrijpen als ik eerder zou stoppen", aldus de Republikein.

Ook is duidelijk dat z'n campagne, die tot nu toe erg zuinig met de dollars is omgesprongen, de komende weken meer commercials zal gaan uitzenden in Iowa en New Hampshire.

Maar de boodschap zal vooral via originale manieren van campagne voeren naar buiten worden gebracht: "Als je zo hard werkt, en je tijd en geld erin investeerd, kan je maar beter wat plezier hebben. Dit wordt veel te saai als je het te serieus aanpakt."

Lees ook:Ron Paul: de zuinigste kandidaat
Lees ook:Ron Paul haalt 5 miljoen dollar op
Lees ook:Ron Paul haalt 4,07 miljoen op, in een dag
Lees ook:Ron Paul vestigt opnieuw record
Lees ook:Verkiezingsstrijd barst los in vijftig staten

Eén reactie op “Ron Paul, met miljoenen, blijft in de race

  1. Rossan

    Het blijft me verbazen dat hij, hoe populair ook, zoveel geld binnenhaalt. Het is voor hem te hopen dat hij het ook vertaald ziet in stemmen.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.