Ron Paul betaalt critici van Huckabee

Dat Ron Paul recordbedragen aan het binnenhalen was wisten we al, hij riep immers meedere malen dat hij geen idee had hoe hij alles moest uitgeven. Daar lijkt hij nu wat handiger in te worden, in Iowa betaald hij twee voormalige werknemers van Huckabee om kritiek te leveren op de voormalige Gouverneur.

Ron PaulJim Holt en Randy Milton, twee voormalige vertegenwoordigers van Arkansas, krijgen vijfduizend dollar betaald om in Iowa rond te reizen en kritek te leveren op Huckabee. "We willen gewoon dat de bevolking een eerlijk beeld krijgt van de resultaten van Huckabee", aldus een woordvoerder van Paul's campagne.

Huckabee heeft inmiddels een flink aantal supporters uit Arkansas laten invliegen om een weerwoord te bieden aan de critici. Een woordvoerder van z'n campagne heeft laten weten het "te betreuren" dat Paul op zo'n negatieve manier campagne voert.

De overige Republikeinen hebben de acties van Paul niet veroordeeld. Waarschijnlijk komt de kritiek op Huckabee ze goed uit, hij heeft immers vanuit het niets de koppositie ingenomen. Deze week nog hadden Mitt Romney, en Fred Thomspon veel kritiek op Huckabee. 

Paul clasthe overigens al eens eerder met Huckabee. Tijdens een debat, een paar maanden terug, pleite Paul opnieuw voor de onmiddelijke terugtrekking van de troepen uit Irak. Huckabee liet toen weten: "If you bought it, you broke it. We moeten blijven."

Lees ook:Hoe staan de Republikeinen ervoor?
Lees ook:Huckabee blij met tweede plaats in Straw Poll
Lees ook:Huckabee krijgt de wind van voren
Lees ook:Drie verkiezingen, drie winnaars
Lees ook:Het is oorlog in Iowa…

4 reacties op “Ron Paul betaalt critici van Huckabee

  1. Sandra

    Volgens mij doen zoveel kandidaten dit, zo gek vind ik het niet.

      /   Beantwoorden  / 
  2. DomDomDom

    Nounou; Raymond is zeker van de Huckabee fanclub?

    En als Huckabee dit gezegd heeft
    “If you bought it, you broke it.”
    dan toont dat maar weer aan hoe dom hij wel niet is.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Jorick

    Er is weer eens iemand die geen kritiek van Ron Paul kan hebben denk ik ;)

      /   Beantwoorden  / 
  4. Matthew Niederberger

    Mensen voelen gewoon de druk van Ron Paul. Alle candidaten die gelinked zijn met het NeoConservatieve team zullen toch Ron Paul serieus gaan nemen. Onderuit halen is een Amerikaanse traditie (http://www.truthnews.us/?p=1365). Wat mij echter blijft verbazen is hoe de mainstream media in Amerika er alles aan doet om Ron Paul maar in hun onderwerpen te vermijden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.