Amerikaanse homo’s bellen zich massaal ziek

Tja, dat is nog eens een zin die je niet dagelijks leest. Wat ermee bedoeld wordt is dat veel supporters van het homohuwelijk in Californië hun werkgever bellen en hun vervolgens ziek melden. Met andere woorden; ik ben homo dus ik kom vandaag niet. Zo willen ze laten zien hoe hard de VS homo’s nodig heeft.

Toch vragen veel mensen zich af of deze actie, met de huidige economische crisis, nu wel zo slim is.

Volgens de protestanten is dit wel het geval. Ze vinden dat homo’s net zoveel rechten moeten hebben als hun hetero-landgenoten. Tijdens de presidentsverkiezingen van 4 november werd in Californië door een meerderheid van de kiezers tegen het homohuwelijk gestemd, wat voor de huidige protesten zorgt.

Overigens hebben de homoseksuele werknemers niet het patent op deze actie. In het verleden hebben ook Latino’s zich massaal ziek gemeld om duidelijk te maken dat de VS niet zonder ze kan.

Lees ook:Zware klap voor homo-emancipatie in Maine
Lees ook:Eerste ronde omtrent homohuwelijk afgerond
Lees ook:VS naderen Europa met homohuwelijk
Lees ook:Obama komt uit de kast voor homohuwelijk
Lees ook:Strijd om homohuwelijk trekt richting Maine

Eén reactie op “Amerikaanse homo’s bellen zich massaal ziek

  1. elswittem

    Hoi! 

    Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben voorheen nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en naam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

    Ik dacht ik stel me even terug voor

    Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na mijn scheiding. Ik heb een gehandicapte dochter van 9 jaar dus alle tips zijn welkom!

    bedankt om mij te helpen,

    Els Wittem

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.