Levi Johnston haalt er het maximale uit

En niet zo’n klein beetje ook. De voormalige schoonzoon van Sarah Palin geeft het ene interview na het andere. Zelfs een fotoserie met zijn baby schuwt Johnston niet. Het gevolg: hij loopt binnen.

Deze week gaf de hunk een interview aan het blad Vanity Fair. Samen met zijn baby (foto onderaan deze blog) gaf hij een fotoreportage weg. Hier zal zijn ex Bristol, de dochter van Sarah Palin, niet zo blij mee zijn.

De fotoreportage past echter in het bredere patroon van Johnston. Sinds het nieuws naar buiten kwam dat hij en Bristol een kindje kregen zijn de twee voorpaginanieuws. En sinds de familie Palin hem verstoten heeft is dit niet veranderd. Johnston geeft het ene interview na het andere. Hij verscheen zelfs bij CNN’s Larry King en ABC’s Tyra Banks.

Inmiddels loopt de American Football-speler uit Alaska flink binnen. Tienduizenden dollars zou hij gekregen hebben voor zijn fotoreportage. En grotere bedragen wachten wanneer hij meer dan alleen zijn shirt uit wil trekken.

Ondertussen heeft Sarah Palin veel last van haar voormalige schoonzoon. In het Vanity Fair-interview onthulde hij tevens dat Palin aanbood zijn baby te adopteren, zodat “niemand erachter zou komen” dat haar dochter ongewenst zwanger was.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levi Johnston in het magazine Vanity Fair.

Lees ook:Levi Johnston geeft alles, van zichzelf
Lees ook:En het sprookje is voorbij…
Lees ook:Kwelgeest van Palin gaat maar niet weg
Lees ook:Zijn Johnston en Palin weer een stel?
Lees ook:Levi Johnston gaat voor het burgemeesterschap

0 reacties op “Levi Johnston haalt er het maximale uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.