Kwelgeest van Palin gaat maar niet weg

Levi Johnston, de voormalige schoonzoon van Sarah Palin, laat zijn voormalige schoonmoeder maar niet met rust. In een nieuw interview zegt Johnston “grote geheimen” over de Republikeinse politica te weten. Ook maakt hij enkele keiharde beschuldigingen richting Palin.

Zo zegt Johnston, die momenteel heel de VS doorreist voor allerlei interviews, dat Palin haar verstandelijk gehandicapte zoon “gestoord” noemt. Ook zou ze willen scheiden van haar man Todd.

Johnston zegt “nog grotere” geheimen over Palin te hebben, maar die houdt hij “voorlopig” voor zich. Deze geheimen zouden betrekking hebben op haar gouverneurschap, deze functie legde de Republikeinse eerder dit jaar overwacht neer. Johnston wilde niet zeggen of iets Palin illegaals heeft gedaan.

Tijdens de verkiezingen van 2008 was Palin de vice-presidentskandiate van John McCain. Sinds die verkiezingen is ze mateloos populair onder Republikeinen. Ze is dan ook één van de kanshebbers om het in 2012 tegen president Obama op te nemen.

Toen tijdens die verkiezingen bekend werd dat haar 17-jarige dochter ongewenst zwanger was maakte Palin, in een poging de schade zoveel mogelijk te beperken, bekend dat haar dochter en Levi Johnston gingen trouwen. Na de verkiezingen ging het stel echter uit elkaar, met als gevolg een mediaruzie die tot de dag van vandaag duurt. Het laatste hoofdstuk hierin is een interview dat Johnston gaf aan CBS:


Watch CBS News Videos Online

Lees ook:Levi Johnston geeft alles, van zichzelf
Lees ook:En het sprookje is voorbij…
Lees ook:Levi Johnston gaat voor het burgemeesterschap
Lees ook:Zijn Johnston en Palin weer een stel?
Lees ook:Levi Johnston haalt er het maximale uit

2 reacties op “Kwelgeest van Palin gaat maar niet weg

  1. Robbert Rademakers

    Vast omgekocht door de democraten!

      /   Beantwoorden  / 
  2. sneeuw

    soort zoekt soort,aan die kop te zien ishijzelf geen stuiver meer waard dan die paling

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.