Zijn Johnston en Palin weer een stel?

Volgens bronnen zijn Levi Johnston en Bristol Palin, inderdaad: de dochter van, weer bij elkaar. Met het oog op de presidentsverkiezingen van 2012 zou dit Sarah Palin allesbehalve slecht uitkomen.

Ik weet het; dit onderwerp heeft een hoog Privé-gehalte. Maar eerder meldde ik al meerdere keren nieuws omtrent dit ‘politieke stel’, dus het zou raar zijn dit nu niet te doen. Bovendien is het hot news in de VS.

Alles wijst erop dat Palin zich opmaakt voor een gooi naar het Witte Huis namens de Republikeinse partij in 2012. Middels haar organisatie SarahPac haalt ze miljoenen dollars op. Haar boektour en baan bij FOX News zullen hierbij zeker helpen.

Tijdens de verkiezingen van 2008, waarin Palin de running mate van John McCain was, kwam naar buiten dat haar dochter ongewenst zwanger was geworden van Levi; het stel zou daarom gaan trouwen. Uiteraard werd deze belofte na de verkiezingen verbroken.

Dat er uiteindelijk toch een gelukkige relatie komt tussen haar dochter en de vader van haar kleinzoon zou Palin, als rasechte conservatief, goed uitkomen wanneer ze een gooi naar het presidentschap doet.

Amerikaanse media zien dit verband ook en staan uitgebreid stil bij de reünie van het stel:

Lees ook:Kwelgeest van Palin gaat maar niet weg
Lees ook:En het sprookje is voorbij…
Lees ook:Levi Johnston geeft alles, van zichzelf
Lees ook:Peiling: Palin niet klaar voor presidentschap
Lees ook:Levi Johnston haalt er het maximale uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.