‘CNN op zoek naar vervanger voor Larry King’

Gezien het contract van de 75-jarige interviewer over anderhalf jaar verloopt wil de nieuwszender alvast een vervanger hebben. De mogelijke opvolgers lopen zich al warm.

King interviewt al sinds 1985 dagelijks allerlei mensen uit de actualiteit in zijn programma Larry King Live. Eerder deed hij dit op de radio, maar toen nieuwszender CNN King ontdekte kreeg hij daar een dagelijkse talkshow. Zijn programma is inmiddels niet meer van de Amerikaanse beeldbuis weg te denken.

Maar ook King moet eens stoppen. Hoewel hij meerdere keren aangegeven heeft in het harnas te willen sterven, lijkt CNN hier niet op te willen wachten. Over 18 maanden loopt zijn contract af, en de zender is ondertussen op zoek naar een vervanger.

De meest genoemde namen zijn die van John King en Joy Behar. King, momenteel presentator van de politieke talkshow State of The Union, lijkt een gedroomde kandidaat. Alleen wil de zender hem liever niet missen als politiek verslaggever. Behar is momenteel één van de tafeldames van het programma The View.

Lees ook:Zoon van Larry King in vaders voetstappen
Lees ook:Paniek bij CNN: dramatische kijkcijfers
Lees ook:Kijkcijfers van CNN dalen verder
Lees ook:Een “nieuw tijdperk” op CNN
Lees ook:Conflict met FOX News loopt verder op

0 reacties op “‘CNN op zoek naar vervanger voor Larry King’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.