Sterren maken handig gebruik van Twitter

De succesvolle site is vandaag de dag omarmd door politici, acteurs, schrijvers en presentatoren. Doe je het succesvol, dan win je er veel mee. Een lijstje met de meest succesvolle ‘Twitteraars’.

Op nummer één staat niemand minder dan Ashton Kutcher. De acteur – en tegenwoordig ook producent – heeft bijna 4,3 miljoen ‘followers‘ op Twitter. Hiermee is hij de meest succesvolle gebruiker van de site. Op plaats twee volgt Britney Spears met 4,1 miljoen volgers.

Het gevolg van al deze volgers is groot. Wijs je followers middels een link op één of andere internetsite, goed doel of je aanwezigheid in een talkshow en de respons is gegarandeerd groot. Zo houden presentatoren Ellen Degeneres (4 miljoen) Oprah Winfrey (4 miljoen) hun volgers dagelijks op de hoogte van het wel en wee van hun talkshows.

Niemand minder dan president Obama (3 miljoen) vraagt zijn volgers bijvoorbeeld om senatoren te bellen, mailen en Twitteren om ze over te halen voor zijn wetsvoorstellen te stemmen.

Een aanrader is trouwens ook de Britse komiek, presentator en schrijver Stephen Fry. De Engelsman heeft inmiddels 1,7 miljoen volgers op Twitter, waaronder ikzelf. Deze absolute topper maakt de afgelopen jaren schitterende documentaire-series, waaronder het schitterende Stephen Fry in America.

Hoewel deze blog niet boven de miljoen volgers uit zal komen, doet ook amerika.blog.nl zijn best op Twitter! Meld je aan en blijf op de hoogte van de belangrijkste berichten op deze blog.

Lees ook:Jouw dagelijkse dosis internationale politiek
Lees ook:De ultieme Amerika-mix op Twitter
Lees ook:Amerikaanse ‘Frits Westers’ twitteren ook
Lees ook:‘Jasper Schuringa is dé held van vlucht 253′
Lees ook:Kijktip: Last Chance To See

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.