Romney schiet uit zijn slof

Mitt RomneyHet zat eraan te komen. Al dat gezeur over zijn geloof moest hem een keer in het verkeerde keelgat schieten. Tijdens een interview op de radiozender WHO was het zover, Romney verloor z'n zelfbeheersing en schoot uit zijn slof tegen de presentator.

Tijdens het begin van het interview vertelde Romney nog dat hij momenteel op een 'ask me anything-tour' was, maar sommige vragen vielen daar blijkbaar niet onder. Het duurde namelijk niet lang voordat de presentator allerlei citaten uit de Mormoonse kerk naar voren haalde. Het zorge voor irritatie bij Romney: "Ik doe niet aan de verkiezingen mee als mormoon. Ik ben het zat om in ieder interview over mijn geloof te moeten praten."

De discussie vond grotendeels plaats tijdens de reclameblokken, dankzij een filmpje op YouTube is de woordenwisseling nu toch uitgelekt.

Ik begrijp persoonlijk het probleem niet. Ja, Mitt Romney is een mormoon, maar in ieder interview zegt hij dat hij zijn geloof niet op anderen over wil brengen. "Mijn geloof is van mij, in dit land mag iedereen een ander geloof hebben", zegt hij vaak. Dat is duidelijk toch? Zijn standpunten horen voor zich te spreken.

Lees ook:Romney heeft last van YouTube
Lees ook:Romney onder het vergrootglas
Lees ook:McCain in de problemen door 95-jarige moeder
Lees ook:Hillary’s nieuwe film!
Lees ook:YouTube is lastig, maar vooral ook handig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.