Giuliani verder in de problemen door adviseur

De integriteit van Rudy Giuliani wordt steeds meer in twijfel getrokken door zowel de media als natuurlijk z'n tegenstanders. Deze week werd al bekend dat een adviseur van de Republikein wordt aangeklaagd voor allerlei wantoestanden, maar nu verschijnen er ook nog allerlei foto's van Giuliani met zijn adviseur op het internet. En dit terwijl de voormalige burgemeester van New York had gezegd vrijwel geen contact meer met hem te hebben.

Rudy Giuliani en Bernard KerikBernard Kerik, de politiecommisaris onder burgemeester Giuliani, is aangeklaagd voor belastingfraude, het in de weg staan van politie-onderzoeken en liegen tegen het Witte Huis. John McCain liet al weten dat Giuliani niet beschikt over een goede beoordeling, dit omdat hij een "crimineel" zo'n belangrijke post had gegeven. Daar komt nog bij dat Kerik meerdere malen heeft aangegeven geen contact meer met Giuliani gehad te hebben, maar foto's op internet bewijzen het tegendeel.

De foto's op het wereldwijde web laten Kerik soms samen met Giuliani en zelfs president Bush zien. Duidelijk is dat er belangrijke zaken besproken worden. Dat is dus wel even wat anders als "geen contact" meer met elkaar hebben.

Kortom; de problemen voor Giuliani stapelen zich op. Want niet alleen is zijn politiecommissaris buiten het boekje gegaan, ze zouden ook nog regelmatig contact hebben gehad. Het zal toen ongetwijfeld niet gegaan zijn over koetjes en kalfjes.

Zeker is in ieder geval dat deze zaak Giuliani de gehele campagne kan blijven achtervolgen.

Lees ook:‘Knappe crimineel’ krijgt modellencontract
Lees ook:Giuliani: laat mijn familie met rust
Lees ook:Brandweerlieden tegen Giuliani
Lees ook:Romney en Giuliani in de clinch over immigratie
Lees ook:Giuliani voelt de competitie naderen

Eén reactie op “Giuliani verder in de problemen door adviseur

  1. Don Klerkx

    Giuliani in de problemen; de campagne is nu dus echt begonnen, en daar hoort (??) het gooien met modder blijkbaar bij. In het verleden hebben we daar talloze voorbeelden van gezien.
    Maar let op Mitt Romney; hij profiteert en een fikse overwinning in New Hampshire en Iowa maakt hem de ‘frontrunner”.
    Ben benieuwd wat hij op z’n kerkstok heeft; zijn tegenstanders zoeken al ongetwijfeld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.