Eindelijk: Thompson doet mee

Fred Thompson stickerHet is dan eindelijk zover: Fred Thompson doet officieel mee aan de verkiezingen van 2008. Het was een zware bevalling, maar dan heb je ook wat. Het wachten is nu natuurlijk op de nieuwste peilingen, zal hij Giuliani voorbij streven? Thompson maakte z'n kandidatuur bekend in de Tonight Show met Jay Leno.

De aankondiging van Thompson was langverwacht. Een paar maanden geleden maakte hij al bekend dat z'n campagne "het water aan het testen" was, dit duurde sommige partijgenoten te lang. Ook is er kritiek over zijn uiteindelijke aankondiding, gisteren was er immers een Republikeins debat, probeerde hij deze te omzeilen?

In veel peilingen staat Thompson nipt achter de koploper, Rudy Giuliani. De oud-burgemeester van New York spreekt de conservatieve achterban van de Republikeinse partij niet aan, hij zou te liberaal zijn. Ook Mitt Romney, die in veel staten aan de leiding gaat, zou te vaak van standpunt hebben gewisseld waardoor veel kiezers twijfels bij hem hebben.

De Republikein maakte z'n kandidatuur niet alleen bekend in de Tonight Show, maar uiteraard ook via internet. Zie hier het filmpje:

Lees ook:Doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?
Lees ook:Christenen richten mogelijk eigen partij op
Lees ook:Romney steeds populairder bij landelijke kiezers
Lees ook:Republikeinen nemen Giuliani onder vuur
Lees ook:Democraten houden voorsprong in tweestrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.