Republikeinen maken zich alsmaar meer zorgen om Palin

John McCain en Sarah PalinSteeds meer partijgenoten van John McCain beginnen zich een beetje zorgen over Sarah Palin te maken. Volgens een alsmaar groter deel Republikeinen moet de "running mate" snel wat aan haar mediaoptredens doen. Ze komt onzeker over en zou ook onbereikbaar zijn.

Zo hebben verschillende tv-stations al geklaagd bij 't campagneteam van McCain. Palin zou verzoeken voor interviews standaard weigeren en ook nauwelijks persconferenties geven.

Dit is waar. In tegenstelling tot bijvoorbeeld Barack Obama en z'n VP Joe Biden, en zelfs McCain, is Palin erg onbereikbaar.

Sarah Palin op FOXZo weigert ze persconferenties te geven na haar rally's.

Ook heeft ze tot nu toe alleen interviews toegezegd aan CBS, ABC en FOX. Andere websites, kranten en tv-zenders zijn dan ook "not amused" dat Palin ze overslaat. CNN heeft al gezegd haar te zullen boycotten.

De reden waarom de VP van McCain al het contact met de pers niet zo ziet zitten kan natuurlijk simpelweg zijn omdat ze moeite heeft de vragen van al die journalisten.

Want, laten we eerlijk zijn, in de interviews die ze wel heeft gedaan kwam de gouverneur van Alaska er nou niet bepaald goed af. Zo zei ze niet te weten wat de Bush-doctrine is;

Ook vertelde ze CBS News-presentatrice Katie Couric dat McCain in het Congres veel werk heeft verricht om grote bedrijven in de gaten te houden. Maar voorbeelden wist ze niet te noemen;

Vandaar ook dat haar debat met Joe Biden, aanstaande donderdag, een strakker format zal hebben als dat tussen McCain en Obama van afgelopen vrijdag.

De Republikeinen hebben gepleit voor korte antwoorden en ook geen discussies tussen de twee VP's. Het is voor Palin te hopen dat Biden zich daar ook aan zal houden.

Lees ook:Palin probeert het opnieuw bij CBS News
Lees ook:FOX News krijgt geen genoeg van Palin
Lees ook:Biden en Palin bereiden zich voor op confrontatie
Lees ook:Palin krijgt hulp van McCain, én haar ouders
Lees ook:Kwelgeest van Palin gaat maar niet weg

3 reacties op “Republikeinen maken zich alsmaar meer zorgen om Palin

  1. don klerkx

    Dat wordt dus prijsschieten voor de geroutineerde Joe Biden!Maar of het veel zal uitmaken; de mensen kiezen de presidents-
    kandidaat, de VP hangt er als versiering bij.
    Eén van Palin’s voorgangers Dan Quayle werd in het debat afgemaakt door Sen. Bentsen, maar Bush I won desondanks.
    Veel meer zorgen dient McCain te hebben over zijn toch wel teruglopende populariteit en bovenal hoe de financiele crisis zich verder ontwikkelt.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bob Kattemölle

    Tijdens de huidige aanlooprace der Amerikaanse verkiezingen, blijkt maar weer eens dat de rechtse rakkers wat lui van aard zijn. En simpelweg redeneren: “als de ploeg op snelheid is, en de juiste voren snijdt, moet je het paard niet slaan!”
    Echter, het is voor de “gewone man/vrouw” het allerbeste dat de Democraten aan de macht geraken, al was het maar om te voorkomen dat hun zieken & bejaarden aldaar, verworden tot de leprozen van de 21e eeuw. De huidige president heeft het land in een neergaande terreurspiraal gemanoeuvreerd en vele butsen doen oplopen. Maar aan wié nu de eer om deze weer uit te deuken? Iemand die in alle soorten wind kan zeilen… Obama dus!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Joe Satriani

    De hockey mum, begint langzaam door het ij te zakken. ze kan volgens my beter op Elanden gaanjagen dan zich met politiek bezig houden.
    Het interview is echt om kromme tenen van te krijgen. Wat een aanfluiting en dom is dat mens.
    Maar het zal wel aan de genen liggen

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.