Palin krijgt hulp van McCain, én haar ouders

Todd en Sarah PalinDe kritiek op de "running mate" van John McCain neemt al een aantal dagen flink toe. Maar nu vinden haar familie, en McCain, het genoeg. Ze benadrukken in verschillende interviews dat ze "klaar is" om het land te leiden mocht McCain iets overkomen. Zelfs de ouders van Sarah Palin lieten van zich horen.

Vorige week ging Palin nog flink in de fout tijdens haar interview met Katie Couric, van CBS News. Nu had ze voor de zekerheid haar baas meegenomen, en die verdedigde haar dan ook direct.

Tijdens een rally zei Palin dat ze bombardementen in Pakistan, tegen Al Qaeda, niet uitsluit. Obama zei dit eerder ook al, maar McCain liet hem toen weten dat je hier niet openlijk over moet praten. Ging zijn eigen VP te ver? Nee hoor, journalisten gaan juist veel te ver;

En niet alleen haar politieke partner nam het voor haar op. Ook haar ouders, Chuck en Sally Heath, waren vol lof over haar dochter.

Logisch ook natuurlijk, het zijn immers haar ouders. Haar vader zei in zijn dochter te geloven; "Ze kan alles doen wat ze maar wil, ze leert goed en ze werkt hard. Ik maak me daar geen zorgen om."

John McCain en Sarah PalinVolgens haar vader "zoeken en zoeken" de media maar naar de slechte kanten van z'n dochter en laten ze positieve punten niet of nauwelijks zien.

"Ik hoop dat de wereld haar zal leren kennen, want ze is een erg bijzonder meisje", aldus de moeder van Palin.

Volgens het campagneteam van McCain zit Palin nu een een "debate camp", waarin ze wordt klaargestoomd voor haar eerste debat, deze vrijdagavond.

Haar tegenstander, Joe Biden, is een ervaren debater en een expert wat betreft de buitenlandse politiek. Vandaar dat de VP van McCain zich extra goed moet voorbereiden op de confrontatie.

Ze wordt daarbij wel geholpen. Zo heeft McCain's team voorgesteld om strenge regels te hanteren. Zo mogen de twee VP's elkaar bijna niet onderbreken, en zijn de vragen – en antwoorden – erg kort.

Lees ook:Problemen voor Palin; dochter Bristol (17) toch zwanger
Lees ook:Zijn Johnston en Palin weer een stel?
Lees ook:Kwelgeest van Palin gaat maar niet weg
Lees ook:“Doodstraf voor moordenaar”
Lees ook:Organen van Christina naar meisje in Boston

Eén reactie op “Palin krijgt hulp van McCain, én haar ouders

  1. Bert Eersteling

    Sarah Palin is in de strijd gehaald om twee redenen namelijk het vrouwelijk geslacht te winnen voor de Republikeinen en ten tweede om jongeren te winnen voor die partij.Verder al ze geen inhoudelijke bijdrage leveren aan het geheel.In het debat met Biden zal ze in intellectuele opzicht als qua ervaring het onderspits delven.Sarah wordt als het ware misbruikt door het team van Mccain.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.