Sarah Palin is een blijvertje

Ze mag dan door menig Amerikaan verguist worden, een groot deel van de VS is nog steeds gek op haar. Hoewel de verkiezingen al bijna een maand voorbij zijn creëert ze nog steeds ongekend veel media-aandacht. Ze is de enige politicus die enigszins in de buurt komt bij de populariteit van Barack Obama.

Dat bleek ook weer uit de lijst met de meest gezochte personen van zoekmachine Lycos. Obama staat op een, Palin op twee.

En niet alleen op het wereldwijde web scoort ze. De voormalige vice-presidentskandidate is niet van de televisie weg te slaan. Talkshow na talkshow nodigt haar uit, en “Sarah from Alaska” komt maar al te graag.

Zo verscheen ze laatst in een uur-durend interview met FOX-presentatrice Greta van Susteren. Veel Amerikanen smulden van de uitgebreide special. Ook haar man Todd en hun vijf kinderen kwamen uitgebreid aan bod;

Stilletjes maakt Palin zich alweer op voor de Republikeinse voorverkiezingen van 2012, waarin ze opnieuw een gooi wil doen naar de kandidatuur van die partij. Op zich is dat niet zo gek, andere kanshebbers zoals Mitt Romney en Mike Huckabee zijn ook al druk bezig met een nieuwe gooi naar het Witte Huis.

Maar voorlopig moet Sarah nog gewoon even in Alaska blijven, ze is er immers Gouverneur. Maar dat hoeft niet te betekenen dat ze uit de landelijke media verdwijnt. Integendeel.

Lees ook:Palin blijft op de vlakte over 2012
Lees ook:Wat is Sarah Palin van plan?
Lees ook:Zijn Johnston en Palin weer een stel?
Lees ook:‘Palin doet geen gooi naar presidentschap’
Lees ook:“Ik hoop dat ze in Alaska blijft”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.