This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd

Alleen dan op het witte doek. AEG, de spil achter Michael Jacksons geplande concertreeks This Is It, brengt dit najaar een film uit met de laatste repetities van de King of Pop.

Omdat het concert al grotendeels in de steigers stond vindt AEG dat de repetities gewoon naar buiten gebracht kunnen worden. Zeker omdat het bedrijf alles in High Defenition gefilmd heeft. Zo kan het concert later op DVD en zelfs Blu-Ray verschijnen.

De optredens zullen waarschijnlijk worden aangevuld met de laatste beelden van Jackson rondom de voorbereidingen van zijn concertreeks. De film zal deels dus een documentaire worden.

Alleen Jacksons moeder Katherine, die de volledige zeggenschap over zijn nalatenschap heeft, moet nog toestemming geven voor de film. AEG zal haar later deze maand een conceptversie laten zien. Jermaine Jackson, de broer van, liet bij Larry King in ieder geval doorschemeren er een voorstander van te zijn.

Tevens zei Jermaine dat hij z’n broer graag op Neverland wil laten begraven. Maar ook dat bepaalt zijn moeder:

Overigens was Jackson van plan om als eerste artiest ooit een heuse 3D-show te verwerken in zijn concert. Tijdens het nummer Thriller zou het aanwezige publiek getrakteerd worden op een griezelige 3D-show. De kans is groot dat deze nu verwerkt wordt in de film. Ook hiervoor waren de opnames immers al gemaakt.

Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:This Is It: waarom maar twee weken?
Lees ook:Familie Jackson profiteert rustig verder
Lees ook:MTV brengt This Is It-trailer naar buiten
Lees ook:This Is It komt binnen op nummer één

0 reacties op “This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.