Familie Jackson profiteert rustig verder

Sinds de dood van Michael Jackson is zijn familie niet meer uit de spotlights weg te slaan. Sterker nog: enkele familieleden slaan openlijk een slaatje uit het overlijden van de King of Pop.

Zo werd deze week bekend dat Jermaine Jackson, één van de oudere broers van Michael, plaats zal nemen in de jury van het nieuwe tv-programma Move Like Michael Jackson. In Nederland zal SBS6 deze talentenjacht uitzenden.

Hoewel Jermaine en zijn andere broers zeggen uitsluitend goede bedoelingen te hebben maakt Joe Jackson, de vader van alle broers, het wel erg bont. Op de dag van zijn zoons dood maakte hij doodleuk bekend een nieuw productiebedrijf te beginnen.

Deze week kwam in het nieuws dat Joe een aantal WK-barbeques wil houden met Manchester United-voetballer Christiano Ronaldo. Vader Jackson wil op deze manier het WK-voetbal in de VS promoten. Althans, dat zegt hij. Misschien is Joe vooral van plan zichzelf te promoten.

Jacksons laatste hoogstandje, de film This Is It, is momenteel een wereldwijd succes. Sony maakte zefls bekend dat de film langer dan de aanvankelijk geplande twee weken te zien is. Maar kennelijk willen sommige familieleden alleen maar meer.

De enige die zich respectvol lijkt op te stellen is Katherine Jackson, de moeder van Michael. Het is misschien ook maar goed dat Michael zijn kinderen aan haar heeft nagelaten.

Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:This Is It komt binnen op nummer één
Lees ook:Michael Jackson-marketing draait op volle toeren
Lees ook:This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd
Lees ook:Janet Jackson scoort miljoenenpubliek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.