This Is It: waarom maar twee weken?

Michael Jacksons laatste hoogstandje, zijn film This Is It, zal wereldwijd slechts twee weken in de bioscopen te zien zijn. Dit tot ontzetting van veel fans.

De film, die zowel Jacksons laatste repetities als diepgaande interviews laat zien, verschijnt eind oktober in de bioscopen. MTV liet dit weekend de allereerste trailer van de documentaire zien. Er wordt verwacht dat de film alle records zal breken.

Hierop is te zien wat voor gigantische show de King of Pop voor zijn fans in petto had: spetterende lichteffecten, een 3D-ervaring in zijn videoclip Thriller en een complete Jungle op het podium voor zijn Earth Song.

Maar één ding valt in het bijzonder op: de film is voor een limited two weeks in de bioscopen te zien. Natuurlijk, dat maakt het allemaal heel bijzonder, maar erg handig is het niet. Zo zullen veel potentiële bezoekers buiten de boot vallen wegens andere verplichtingen of overvolle zalen.

De fans willen nu dat de film langer te zien zal zijn. De kans is echter groot dat dit niet lukt. Wanneer de twee weken blijven staan zullen een aantal fans moeten wachten tot de film op DVD en Blu-Ray verschijnt.

Michael Jackson overleed een paar maanden terug op vijftigjarige leeftijd. De legende was druk in de weer met een grote concertreeks in de Londense 02-Arena. Nu dit er niet meer van komt heeft concertpromotor AEG besloten de repetities, die in HD-kwaliteit gefilmd zijn, in een documentaire uit te brengen.

Lees ook:MTV brengt This Is It-trailer naar buiten
Lees ook:This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd
Lees ook:Michael Jackson opent met 20 miljoen dollar
Lees ook:Fans van Jackson stellen vraagtekens bij film
Lees ook:Fans in afwachting van nieuwe docu Springsteen

Eén reactie op “This Is It: waarom maar twee weken?

  1. emily

    Michael Jackson took painkillers because he also suffered from arthritis–see autosy report—and there is no cure against painful arhritis but..painkillers. He, himself, looked forward to This Is It and so respect his choice and enjoy what he wished to give us…once more— no matter what hurt him psysically. It is his gift to all of us and THANK YOU MICHAEL.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.