“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”

Dat zegt Joe Jackson, de vader van de Jackson-broers. Volgens vader Jackson lijkt Omer niet alleen op Jackson, “hij danst ook als een Jackson”.

Omer, een 25-jarige danser en rapper uit Noorwegen, reisde in de jaren ’90 met Jackson de wereld over om te dansen tijdens diens concerten. Ook woonde de jongen jaren bij hem op Neverland. Tijdens de herdenkingsdienst zat Omer naast de andere kinderen van Jackson.

In een interview zegt Joe Jackson desgevraagd dus dat Omer Jacksons zoon is. Ook behandelt de rest van de familie het kind als een volwaardige zoon van de King of Pop.

Naast Omer heeft Jackson nog drie kinderen: Prince, Paris en Blanket. Zijn kinderen leven momenteel bij zijn moeder Katherine. Zijn ietwat dubieuze vader Joe woont apart; het stel is uit elkaar.

Momenteel draait Jacksons laatste hoogstandje, This Is Is, wereldwijd in de bioscopen. Verwacht wordt dat de film alle records zal breken. Na één dag wist de film, die laat zien hoe Jackson repeteerde voor zijn gelijknamige concertreeks in London, al twintig miljoen dollar in het laatje te brengen.

Lees ook:Familie Jackson profiteert rustig verder
Lees ook:This Is It: waarom maar twee weken?
Lees ook:This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd
Lees ook:Katherine Jackson “overweegt” moordaanklacht
Lees ook:MTV brengt This Is It-trailer naar buiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.