Jackson gaf problemen door “zware repetities” aan

Vlak voor zijn dood zei de King of Pop dat het zware repetitieschema voor zijn This Is It-tour hem sloopte. Dit zegt zijn voormalige persoonlijk assistent in een interview met CBS News.

Hoewel de nieuwe tour erg belangrijk voor Jackson was, en hij er ook veel zin in had, klaagde hij toch over fysieke moeilijkheden in de aanloop naar de vijftig concerten.

“Weet je, het was gewoon erg veel. Het was heel veel repeteren”, aldus Maggie Rodriguez. Jackson zou volgens Rodriguez juist erg op zijn gezondheid letten. Zo vroeg hij iedere dag om “vers geperste sappen” voor energie.

Ook zei Rodriguez dat Conrad Murray, de persoonlijke dokter van Michael Jackson, zich op de dag van diens dood “raar” gedroeg. Zo zou hij “zenuwachtig” door het huis van Jackson hebben gelopen.

Lees ook:Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder
Lees ook:Dokter Conrad Murray is weer aan het werk
Lees ook:CBS stuurt hele crew van ontbijtshow naar huis
Lees ook:Pers krijgt eerste indruk van ‘This Is It’
Lees ook:Familie Jackson profiteert rustig verder

2 reacties op “Jackson gaf problemen door “zware repetities” aan

  1. Ciscy

    Ik denk niet dat de ware toedracht ooit naar buiten zal komen. Hoeveel meningen en interviews hebben we inmiddels al niet gelezen. Wie weet zijn sommige wel betaald voor hetgeen ze zeggen wie zal het zeggen. Zoals Michael al zij verbrand het toch alles wat er geschreven wordt over mij. Michael is de enige die ons kan vertellen wat er gebeurt is en dat is nou het trieste. Michael hebben ze deze keer voor altijd de mond gesnoerd.

      /   Beantwoorden  / 
    1. an

      yes,hebt helemaal gelijk.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.