Eerste beelden van Palin en Oprah

Zoals gemeld was Sarah Palin deze week te gast bij The Oprah Winfrey Show. De eerste beelden staan hiervan nu op internet.

En de Amerikaanse talkshows krijgen er maar geen genoeg van. Het is hét interview van het jaar, evenals de biografie van Palin hét politieke boek van het jaar is. Vandaar ook dat de voormalige politica bij Oprah aanschoof. Haar boek Going Rogue zal naar schatting tientallen miljoenen dollars opleveren.

Het interview met Oprah was des te pikanter omdat de talkshowkoningen tijdens de presidentsverkiezingen de zijde van – toen nog – senator Obama koos. Het was de eerste keer dat Winfrey zich met de politiek bemoeide.

Dit zorgde ervoor dat Palin, die door veel Amerikanen wordt gezien als een voorbeeld voor vrouwen, tijdens de verkiezingen niet werd uitgenodigd in de show van Oprah. Volgens de presentatrice zou een goed interview “ongeloofwaardig” worden, gezien iedereen weet dat Oprah campagne voerde voor Obama.

Maar nu is alles anders. Wat heet: het leek er zowaar op dat de twee het prima met elkaar konden vinden. Genoeg voer dus voor de Amerikaans talkshow om hierover te praten. Mét de eerste beelden:

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Oprah nodigt Sarah – eindelijk – uit
Lees ook:Eerste beelden van Oprah in het Witte Huis
Lees ook:Sarah Palin: nog steeds een doorslaand succes
Lees ook:Oprah houdt kerstmis-special met president Obama
Lees ook:Wie moet Oprah Winfrey vervangen?