Oprah nodigt Sarah – eindelijk – uit

In november is het dan eindelijk zover: Sarah Palin zal haar opwachting maken in The Oprah Winfrey Show. Tot nu toe weigerde Oprah de politica uit te nodigen, iedereen wist immers dat de presentatrice beste vrienden was met president Obama. Winfrey steunde hem in zijn strijd om het Witte Huis.

Maar kennelijk geldt dat een klein jaar na de verkiezingen niet meer. Ook bij Palin lijkt geen klein zeer meer te zitten.

En dus schuift de voormalige gouverneur van Alaska, die wordt gezien als één van de belangrijkste kandidaten om het tijdens de presidentsverkiezingen van 2012 op te nemen tegen president Obama, op 16 november aan bij de talkshowkoningin.

Palin heeft uiteraard iets te verkopen. Haar boek Going Rogue ligt diezelfde week in de boekhandels. In dit boek zet Palin haar politieke visie uiteen. Hoe je ook over haar denkt: dit boek wordt ongetwijfeld een bestseller.

Volgens menig analist is dit ook de reden waarom Palin dit jaar onverwacht stopte als gouverneur. Met haar boekdeal verdient de politica tientalen miljoenen dollars. Tevens kan ze nu ze gouverneur-af is heel de VS afreizen om het water te testen voor een mogelijke gooi naar het Witte Huis.

Palin kreeg vorig jaar landelijke bekendheid nadat John McCain haar selecteerde als vice-presidentskandidaat. Zoals we allemaal weten verloor het duo van het Democratische ticket.

Lees ook:Eerste beelden van Palin en Oprah
Lees ook:Sarah Palin: nog steeds een doorslaand succes
Lees ook:Zenders staan in de rij voor Sarah Palin
Lees ook:Peiling: Palin niet klaar voor presidentschap
Lees ook:YouTube-kanaal van Oprah is een succes

0 reacties op “Oprah nodigt Sarah – eindelijk – uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.