Sarah Palin: nog steeds een doorslaand succes

Hoewel niet iedereen de voormalige gouverneur van Alaska kan luchten is ze bij een groot deel van de Amerikaanse bevolking erg populair. Zo populair dat haar boek momenteel alle records breekt.

Al maandenlang staat het boek, getiteld Going Rogue, op nummer één op de lijst van meest bestelde boeken van Amazon.com. Deze week komt de biografie dan eindelijk écht in de schappen te liggen.

En dat wordt kracht bijgezet middels een exclusief interview met Oprah Winfrey. Naar schatting hebben er miljoenen mensen naar de show gekeken.

In het interview – en haar boek – zegt Palin, die in 2008 de vice-presidentskandidaat van de Republikein John McCain was, dat het niet echt boterde binnen het verkiezingsteam. Zo zei Palin dat medewerkers van McCain haar aanraadden om haar outfits te “moderniseren”. Ze zei niet geweten te hebben dat de kledingstukken en make-up in totaal meer dan 500.000 dollar kostten, iets dat haar op veel kritiek kwam te staan.

Ook had Palin op de verkiezingsavond een afscheidsspeech voorbereidt. Tot haar teleurstelling kwam ze er echter achter dat alleen McCain een speech mocht houden. “De tranen stonden in m’n ogen”, aldus de Republikeinse.

Palin tourt momenteel heel de VS door om haar boek te promoten, iets waar de politica waarschijnlijk tientallen miljoenen mee zal verdienen. Dit kan ze goed gebruiken wanneer ze zich in 2012 kandidaat stelt voor het presidentschap. Uit peilingen blijkt dat ze momenteel één van de meest populaire Republikeinen is.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Eerste beelden van Palin en Oprah
Lees ook:Peiling: populariteit van Palin neemt toe
Lees ook:“Ik hoop dat ze in Alaska blijft”
Lees ook:Zenders staan in de rij voor Sarah Palin
Lees ook:Janet Jackson scoort miljoenenpubliek

Eén reactie op “Sarah Palin: nog steeds een doorslaand succes

  1. Jamie Holts

    Great Blog post. I am going to bookmark and read more often. I love the Blog template � if you need any assistance customizing it let me know!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.