Dokter Conrad Murray is weer aan het werk

De lijfarts van Michael Jackson is zijn werkzaamheden als dokter deze week weer begonnen. Omdat de arts nog niet officieel is aangeklaagd mag hij zijn vak gewoon uitoefenen. Dit tot woede van veel Jackson-fans.

Conrad Murray wordt ervan verdacht de King of Pop een overdosis van een zwaar verdovend middel te hebben gegeven. De kans bestaat dat Jackson hieraan is overleden. Maar Murray spreekt dit tegen.

De arts werkte al enige tijd voor Jackson, en besloot hem enkele weken voor diens dood vierentwintig uur per dag te verzorgen. Dit was nodig om hem door de zware repetities heen te krijgen. Bovendien kreeg Murray iedere maand een flink salaris van concertpromotor AEG. Wie slaat dat nou af?

Maar inmiddels staat Murray er financieel een stuk minder goed voor. De vele advocatenkosten rijzen de pan uit. Ook moet hij zijn beveiliging, die hij na de dood van Jackson zeker nodig heeft, deels zelf betalen.

Vandaar dat Murray deze week weer aan het werk is gegaan in zijn praktijk in de staat Nevada. Volgens de dokter zijn enkele patiënten hem “altijd trouw gebleven”, en die wil hij nu behandelen.  Ongetwijfeld zal deze praktijk ook extra beveiligd moeten worden, want de Jackson-fans zijn woedend.

Vorige week liet Janet Jackson, de zus van, nog weten dat Murray nooit meer zijn vak zou mogen uitoefenen. Maar voorlopig is dat dus nog niet zover.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder
Lees ook:‘Conrad Murray mag nooit meer aan de slag’
Lees ook:Katherine Jackson “overweegt” moordaanklacht
Lees ook:Jackson gaf problemen door “zware repetities” aan
Lees ook:Conrad Murray opent de aanval

Eén reactie op “Dokter Conrad Murray is weer aan het werk

  1. Laatbloeier

    Schandalig! Deze man heeft zich bij de dood van MJ zo onverantwoordelijk gedragen; hij zou nooit meer zelfstandig een patiënt moeten behandelen!!! Hij heeft nog steeds geldproblemen, wie weet wat hij een volgende keer doet voor geld?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.