Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder

Dokter Conrad Murray staat weer volop in de belangstelling. Zo openen zowel concertpromotor AEG als Janet Jackson opnieuw de aanval op de controversiële dokter.

Murray wordt door velen verantwoordelijk gehouden voor de dood van Michael Jackson. Daarom wordt de man ook vierentwintig uur per dag beveiligd. Murray zou tientallen doodsbedreigingen per dag krijgen.

AEG, het bedrijf dat de This Is It-concerten van Jackson regelde, betaalde Murray als Jacksons persoonlijke arts. Maar nu hem nalatigheid wordt verweten weigert het bedrijf Murray te betalen. De dokter zelf pikt dit niet. Murray eist 300.000 dollar voor de laatste twee maanden waarin hij Jackson verzorgde. Waarschijnlijk staan de twee partijen binnenkort tegenover elkaar in de rechtszaal.

Ondertussen gaf Janet Jackson, de zus van de King of Pop, deze week een exclusief interview aan ABC’s Good Morning America. Jackson zegt dat Murray “persoonlijk verantwoordelijk” is voor de dood van haar broer, en hoopt dat hij nooit meer vrij komt:

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Dokter Conrad Murray is weer aan het werk
Lees ook:Janet Jackson scoort miljoenenpubliek
Lees ook:Jackson gaf problemen door “zware repetities” aan
Lees ook:‘Conrad Murray mag nooit meer aan de slag’
Lees ook:Dokter van Jackson “te druk” voor reanimatie

Eén reactie op “Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder

  1. Laatbloeier

    Janet heeft gelijk: deze man mag nooit meer patiënten behandelen. Helaas wordt zijn plaats wel weer ingenomen door een ander die op illegale wijze verslavende medicijnen levert aan beroemdheden die het kunnen betalen. Het is net als met de handel in harddrugs; er is dik aan te verdienen. Er moet flinke controle komen op die artsen die in dergelijke kringen circuleren en hopelijk zal de zaak van dr. Murray daar ook toe leiden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.