Katherine Jackson “overweegt” moordaanklacht

De moeder van de King of Pop is “not amused” met al het nieuws dat de afgelopen weken tot haar is gekomen. Ze overweegt de prive-arts van haar zoon, dokter Conrad Murray, aan te klagen voor moord.

Volgens de advocaat van Katherine Jackson “vaart het idee rond”, maar is er nog geen definitieve beslissing over genomen.

De familie legt een grote schuld bij Murray. Volgens de laatste berichten zou deze arts, die voor het behandelen van Jackson zo’n 150.000 dollar per maand ontving,  zijn patiënt een overdosis hebben toegediend. Pas een half uur na Jacksons hartstilstand liet hij een assistent de politie alarmeren. Hierna was Murray spoorloos. Alleen zijn BMW 6-serie werd door de politie gevonden en in beslag genomen.

De zorgen van Katherine Jackson worden mede gevoed door de politie van Los Angeles. Die zijn momenteel nog steeds bezig met een grootschalig onderzoek rondom de onverwachte dood van Jackson. Murray geldt als mogelijke verdachte.

Omdat deze gang van zaken Katherine waarschijnlijk te lang duurt overweegt ze nu dus zelf stappen te ondernemen. Eerder liet een woordvoerder van de familie al weten ontevreden te zijn met de verschillende autopsierapporten. Die zouden te lang duren en de informatie zou “te karig” zijn.

Lees ook:Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder
Lees ook:Dokter van Jackson “te druk” voor reanimatie
Lees ook:Onduidelijkheid rond ‘nieuwe’ single Jackson
Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:Dokter Conrad Murray is weer aan het werk

0 reacties op “Katherine Jackson “overweegt” moordaanklacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.