Peiling: populariteit van Palin neemt toe

Tja, zo’n autobiografie is toch nog ergens goed voor. De afgelopen weken gaf Sarah Palin interview na interview. Ook reisde ze heel de VS af om in boekenwinkels haar boeken van handtekeningen te voorzien. Dit blijkt een positief effect voor haar te hebben.

Uit een peiling van CNN blijkt dat 46% van de Amerikanen vandaag de dag een positief beeld van haar heeft. Ter vergelijking; afgelopen zomer was dit slechts 36%.

Hoewel de Republikeinse politica nog steeds verdeeldheid zaait, wordt ze dus wél populairder. Het feit dat ze de afgelopen maanden niet van de televisie was af te slaan, met als hoogtepunt een interview met Oprah Winfrey, zal hierbij geholpen hebben.

De peiling van CNN laat verder zien dat meer mannen dan vrouwen een positief beeld van Palin hebben. Bekijk een uitleg van de poll hier:

Ik blijf het zeggen: pas op voordat je Palin afdoet als een domme, ultraconservatieve grap. Er mag dan vaak de spot met haar gedreven worden, binnen de Republikeinse partij is ze uitermate populair. We kunnen in 2012 dus misschien nog wel meer van haar gaan horen.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Peiling: Palin niet klaar voor presidentschap
Lees ook:Republikeinen impopulairder dan ooit tevoren
Lees ook:Vrouwen verdeeld over Hillary
Lees ook:Sarah Palin: nog steeds een doorslaand succes
Lees ook:Amerikanen gefrustreerd met beide partijen

0 reacties op “Peiling: populariteit van Palin neemt toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.