Amerika’s meest gestoorde commentator

Ik neem iedereen serieus, ook al vind ik dat ze onzin verkopen. Maar Ann Coulter, één van de meest conservatieve commentatoren van de VS, kan niemand serieus nemen. Toch werd ze dit weekend warm onthaald bij een jaarlijkse conservatieve conventie.

Ze haalde keihard uit naar vrijwel alle Democratische kopstukken. Van president Obama tot de overleden senator Ted kennedy; ze kregen er allemaal van langs.

Coulter, die meerdere bestsellers geschreven heeft, is een graag geziene gast bij actualiteitenprogramma’s. Ze is altijd bereid om keihard uit te halen naar “linkse” politici.

Tijdens de conventie van de conservatieve organisatie CPAC stelde Coulter dit weekend dat zelfs Sarah Palin meer banen had gecreëerd dan president Obama: “Ze heeft op z’n minst elf mensen een baan bezorgd bij de Associated Press om alle feiten uit haar boek te controleren.”

Tevens haalde ze uit naar vice-president Joe Biden. “Waarom had president Obama geen respectabele VP kunnen kiezen? Zoals John Kerry bijvoorbeeld deed?” Senator Joh Kerry koos in 2004 John Edwards als VP; vorig jaar werd bekend dat hij zijn aan kanker-lijdende0vrouw bedrogen had.

Ook zei Coulter dat de overleden senator Kennedy zich “in zijn graf omdraait” nu zijn zetel is ingenomen door een Republikein. “Hierdoor morst hij vast zijn drank.” Kennedy reed ooit in beschonken toestand zijn auto van een brug.

De ongenuanceerde opmerkingen van Coulter, gecombineerd met nul oplossingen, maken van haar Amerika’s meest gestoorde politieke commentator. Helaas haalt ze door deze harde uitspraken wel met enige regelmaat de media.

Lees ook:Kennedy’s memoires: ongetwijfeld een succes
Lees ook:Mevrouw Edwards goed voor groot geld
Lees ook:‘Geen Kennedy’s meer voor Massachusetts’
Lees ook:Michelle Obama: stop met twijfelen, start met dromen
Lees ook:Kennedy-familie verdeeld over steun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.