Vermiste jongen wordt teruggevonden in eigen kelder

Street_scene_on_Avery_Woodbridge_Detroit

Een bizar bericht uit Detroit. De 12-jarige Charlie Bothuell was al twaalf dagen vermist en de autoriteiten vreesden een misdrijf. Gisteren maakte de politie echter bekend dat de jongen gezond en wel was gevonden…in de kelder van zijn eigen huis.

James Craig, hoofd van het politiekorps in Detroit, verklaarde dat Charlie was gevonden achter een barricade in de kelder van huize Bothuell. Hij was gezond en wel en beschikte over eten. Toch verklaarde de aanwezige agenten dat Charlie blij leek om de agenten te zien. De vader van Charlie kreeg het nieuws live op televisie te horen terwijl het te gast was in een televisie show:

Het onderzoek gaat door en er wordt nu gekeken in hoeverre er sprake is van kindermishandeling. De vader zelf is echter verbaasd en had geen flauw idee dat zijn zoon zich in zijn eigen kelder had verstopt. Daarnaast had ook de politie bij twee eerdere huiszoekingen niks aangetroffen wat er op kon duiden dat de jongen zich in zijn eigen huis bevond.

Verder is de vader totaal niet tevreden over het politie-optreden. Volgens hem duurde het veel te lang voordat zijn aangifte van vermissing werd behandeld en ook voelde hij zich gediscrimineerd nadat hij acht uur op het politiebureau moest doorbrengen om verklaringen af te leggen en te bewijzen dat hij niks met de vermissing had te maken.

Bron: Detroit Free Press

Lees ook:“Ik geloofde echt dat hij in die ballon zat”
Lees ook:Vader van ‘ballonjongen’ krijgt 3 maanden cel
Lees ook:Toch onderzoek naar ‘ballonjongetje’
Lees ook:Klopjacht naar terrorist in volle gang
Lees ook:Bloomberg: geweld tegen homo’s onacceptabel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.