Jackson bombardeert de hitlijsten in de VS, opnieuw

Je zal als artiest maar een nieuw album hebben gemaakt. Bloed zweet en tranen kwamen eraan te pas, en deze week kwam het op de markt. Helaas: een topnotering zal er niet inzitten. Michael Jackson staat namelijk, voor de zoveelste keer, bovenaan de hitlijsten.

In de Billboard top 100, Amerika’s bekendste hitlijst, neemt Jackson de complete top drie in beslag. Zijn album Number Ones staat op de eerste plek, The Essential Michael Jackson en Thriller volgen op plaatsen twee en drie.

Jammer voor bijvoorbeeld de succesvolle Black Eyed Peas of The Jonas Brothers. De twee bands komen niet verder dan de plaatsen vier en vijf.

Ook digitaal staat de King of Pop opnieuw op eenzame hoogte. In de digitale top 10 beslaan zijn albums de topplaatsen; The Essential Michael Jackson (1), Thriller (2), Number Ones (3), Off The Wall (4), Bad (8) en Dangerous (10).

Dit en de wereldwijde aandacht op alles wat maar ‘Jackson-related’ is brengt de kassa van de familie Jackson flink aan het rinkelen. Volgens Amerikaanse media kan de familie Jackson al binnen twee maanden compleet uit de schulden zijn. Een schuld die momenteel zo’n 300 miljoen dollar zou bedragen.

Doe daar een mogelijk bedevaartsoord als Neverland bij en het Jackson-imperium draait weer op volle toeren. Het is in ieder geval duidelijk dat de kinderen van Jackson, die tijdens de herdenkingsdienst van gisteren voor het eerst duidelijk in de media kwamen, nooit hoeven te werken.

Lees ook:McCartney ontkracht “ruzie” met Jackson
Lees ook:This Is It komt binnen op nummer één
Lees ook:Familie Jackson profiteert rustig verder
Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder

Eén reactie op “Jackson bombardeert de hitlijsten in de VS, opnieuw

  1. André

    Kinderen die trouwens erg blank waren.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.