McCartney ontkracht “ruzie” met Jackson

Paul McCartney vond het nodig om wat onwaarheden recht te zetten. Bij deze; hij en Jackson hadden geen ruzie. Ook is McCartney niet teleurgesteld dat Jackson de rechten op de Beatles-songs niet aan hem nagelaten heeft. “Ik had dat ook niet verwacht”, aldus de voormalige Beatle.

Volgens verschillende media hadden McCartney en Jackson sinds de jaren ’80, na een hechte vriendschap, geen contact meer met elkaar. Dit omdat Jackson de rechten van de Beatles-catalogus voor de neus van McCartney wegkaapte. “We groeiden wel wat uit elkaar, maar hadden nooit echt ruzie”, aldus McCartney.

Voordat de twee mannen hun contact verwaterden waren ze goede vrienden. Ze zongen zelfs meerdere duetten met elkaar, waaronder het succesvolle The Girl Is Mine, van Jackson’s Thriller album.

In 1985 zette ATV Music Publising alle nummers van de Beatles te koop. Jackson kocht ze voor 47,5 miljoen dollar. Een goede investering, gezien de nummers vandaag de dag miljarden waard zijn. McCartney deed ook een bod, maar dat werd blijkbaar te laag bevonden.

McCartney is ook niet teleurgesteld dat Jackson al zijn bezittingen aan z’n moeder heeft nagelaten: “Eerst zei iedereen dat hij het mij zou nalaten, dat leek me al onzin. Nu doet hij dat niet, en verbaasd het me ook niets.”

Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:Nieuw album van Jackson verschijnt in najaar
Lees ook:Familie Jackson profiteert rustig verder
Lees ook:Jackson gaf problemen door “zware repetities” aan
Lees ook:Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.