Pers krijgt eerste indruk van ‘This Is It’

De nieuwe film van Michael Jackson, die vanaf volgende week wereldwijd in de bioscopen te zien is, werd gisteren door de pers bekeken. Er werd vooral vol verbazing gereageerd op This Is It.

Zo verbaasden veel journalisten zich over de conditie van Jackson: hij zou erg fit zijn en nog steeds de sterren van de hemel dansen. Dit is natuurlijk opmerkelijk, gezien veel van diezelfde journalisten hem weken voor zijn dood nog als mislukkeling beschreven.

Jackson zou het volgens veel journalisten nooit redden om vijftig concerten te geven. Hoewel Jackson inderdaad erg mager was lijkt hij in This Is It in topconditie. Daarbij is de King of Pop zijn hele carrière al mager geweest.

In de film, die laat zien hoe de zanger zich voorbereidt op zijn concertreeks in de Londense O2-Arena, zien we naast exclusieve interviews ook complete delen van zijn concert. Zo krijgen we een goed beeld van de enorme show die Jackson neer wilde zetten. Zo duikt er bij zijn Earth Song een complete jungle op het podium op, en wordt het publiek tijdens het nummer Thriller meegenomen in een angstaanjagende 3D-show.

Sinds zijn dood veranderen alle Jackson-uitgaven in goud. Verwacht wordt dat deze documentaire alle records gaat breken. Vandaar dat de Amerikaanse talkshows uitgebreid bij de film stilstaan:

Lees ook:This Is It: waarom maar twee weken?
Lees ook:This Is It komt binnen op nummer één
Lees ook:Hoe Hollywood ‘This Is It’ in de markt zette
Lees ook:Michael Jackson had wervelende show in petto
Lees ook:Fans van Jackson stellen vraagtekens bij film

Eén reactie op “Pers krijgt eerste indruk van ‘This Is It’

  1. R.A. (Ron) KRAFT

    - THISISIT Michael Jackson voor EEUWIG -

    Vooroordelen laten varen is Kraft`s belangrijkste mom. – W E L Z I J N -
    Waarom? Hoezo? Wat bedoel je,eigenlijk ?
    Het spreekt voor zich,dat als bijvoorbeeld de afgunst boekdelen spreekt,negatievelingen ofwel niet objectievelingen ,zomaar lukraak,dit niet mis te verstaan vooraf beoordelen zonder een bepaalde inhoudelijke kennis of enige wetenschap te beschikken.
    Bevoordelen laat vaak vooroordelen ver achter zich. Meestal is het meer bewust dan onbewust de MENS,de menselijkheid,de omgangsvorm naar de medemens jegens elkaar dus, de normen en waarden dikwijls zo slecht vertegenwoordigd zijn,dat die zijn of haar weerga niet kent.
    Dat heeft niet alleen met journalisten te maken ,hoor. Ook bepaalde voorlichters (Ja-knikkers)op Tv ,radio, in boeken en tijdschriften, en in het Openbaar beledigen ,ondergraven dikwijls vanwege concurrentie of benijden(jalouzieen) hun tegenstanders (vijanden)
    Bovendien is het zo;dat hoe meer sensationele acties de niets vermoedende goede Burgers doen geloven in de voorlichters,verslaggevers e.d. een en ander op hun bordje voorgeschoteld krijgen,dat de Burgers in het ALGEMEEN de indruk krijgen,dat het precies zo is,of dat e.e.a. werkelijk of op zo`n ener manier tot stand wordt of werd tot gebracht.
    De woorden rectificeren of rectificatie,dan wel herstellen hebben theoretisch bestaansrecht wel in de woordenboeken,maar in de PRAKTIJK hebben deze woorden geen of weinig meer voor te stellen.
    De juridische aangelegenheden en de contradictie!
    Bovendien wordt er censuur toegepast voor eventueel eigen gebruik inzake “opinions & polls”
    en omdat de regievoerders ons doen geloven,dat zij zich op het rechte pad bevinden en een ander niet.Relativeren van de relatie m.b.t. het relaas en de relevantie wat zijn de menselijke verhoudingen thans?
    Dan zullen we maar niet over “manipulaties” gaan schrijven. M.a.w. `t getuige zo nu en dan van eenzijdigheid van een of bepaalde Autoriteit(en),de Macht van de MEDIA bijvoorbeeld.
    En dat bevordert toch niet de ” objectiviteit “?
    Akkoord ,echt beledigen is op z`n minst gezegd ongehoord,onfatsoenlijk -POLITIEK ,onaanvaardbaar.
    Dus als men negatief of slecht schrijft,dan worden reacties niet geplaatst en dat is uiteraard begrijpelijk.
    De RECHTSSTAAT – het RECHT – en – de DEMOCRATIE.
    Art. 1A Kraft`s baby!
    De mooiste verslagen met wat historiSCHE INFORMATIES zijn door couranten zoals de Volkskrant & de Telegraaf helaas niet altijd geplaatst.Korte verslagen wel,maar dat bepaalde dat nuanceert,echter niet exact!
    De waarheid mag nooit een beetje behoorlijk gehoord of beschreven worden.
    Karakteristieke eigenschappen van de soort mens,ter goeder trouw en ter kwade geest met o.m. bbewuste of onbewuste hypocrisie!
    Maar is het niet zo,dat de goed c.q. correcte aangevers echter niet uitgesproken, maar de verkeerde MEDIA-Machthebbers en anderen zich op willen werpen met een blik in eigen persoonlijke toekomst c.q. opklimmen om hun posities voor zich zelf te verwezenlijken en GOD voor ons allen.
    Zou het egoisme hoogtij vieren of lijkt dat maar zo?
    Wat betekent vertegenwoordiging dan in feite?

    Fatsoen: de Norm en de Waarde of is `t alleen $.

    M.J. ghost in heaven!

    GOD BLESS AMERICA also EUROPE-The Netherlands !!!
    GOD BLESS THE WHOLLY WORLD *****

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.