Rechter: MJ betaalt z’n eigen begrafenis

Volgens het gerechtshof in Los Angeles moeten de kosten van MJ’s extravagante herdenkingsdienst door de artiest zelf betaald worden. Hierdoor worden er opnieuw miljoenen van Jacksons nalatenschap afgeschreven.

Het bestuur van Los Angeles had de rechtszaak aangespannen omdat het zelf dreigde op te draaien voor de miljoenenoperatie. Gezien de stad, net als veel collega-steden, al diep in de rode cijfers zit waren veel burgers hierover ontstemd.

Met de uitspraak wordt de nalatenschap van de King of Pop opnieuw met enkele miljoenen gereduceerd. Al zullen die er door zijn herrezen populariteit ongetwijfeld weer snel opstaan.

De herdenkingsdienst in het Staples Center kostte LA miljoenen een beveiligingskosten, wegafzettingen en voorzieningen voor de toegestroomde mensenmassa.

Vandaag wordt de King of Pop dan eindelijk begraven. Zijn familie zou maar liefst twaalf graven hebben gekocht op de bekende begraafplaats Forrest Lawn. Plannen om Jackson op Neverland ten rustte te leggen lijken dus vooralsnog van de baan.

Lees ook:This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd
Lees ook:Nieuwe single geeft startschot voor Jackson-maand
Lees ook:Postuum alle records breken
Lees ook:Rodney King overleden
Lees ook:Katherine Jackson “overweegt” moordaanklacht

Eén reactie op “Rechter: MJ betaalt z’n eigen begrafenis

  1. Johan

    Ik vind het een schande. Ze wilden graag alles organiseren, en nu niet voor de kosten opdraaien…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.