Nieuwe single geeft startschot voor Jackson-maand

Want zo kunnen we oktober toch wel beschrijven. Vandaag is de nieuwe single van Michael Jackson, This Is It, vrijgegeven. Eind deze maand gaat zijn gelijknamige film in premiere.

Daarmee houdt de King of Pop de wereld opnieuw in zijn greep. Met name omdat zijn film slechts twee weken te zien is, zagen bioscopen een gigantische stormloop op de kaarten. Verwacht wordt dat Jacksons gelijknamige single, die vanmorgen om 06:00 Nederlandse tijd werd vrijgegeven, op nummer één binnen zal komen.

Jackson overleed eerder dit jaar onverwachts aan een hartaanval. Waarschijnlijk heeft zijn arts, Conrad Murray, de artiest een verkeerde combinatie aan medicijnen gegeven. De kans is dan ook aanwezig dat Murray voor moord veroordeeld wordt.

Hoewel de King of Pop inmiddels begraven is op Forrest Lawn in Los Angeles, en niet op Neverland, houdt Jackson de wereld nog steeds in zijn greep. Met de verkoop van zijn cd’s, dvd’s en deze nieuwe film zou ‘s wereld meest succesvolle artiest sinds zijn dood naar verluidt al meer dan een miljard dollar hebben verdiend.

De verkoop van Jacksons nieuwe single zal dat bedrag ongetwijfeld verder omhoog stuwen. Beluister het nummer hier:

Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:Jacht op dokter van Michael Jackson gaat verder
Lees ook:Rechter: MJ betaalt z’n eigen begrafenis
Lees ook:This Is It-tour gaat alsnog wereldwijd
Lees ook:Onduidelijkheid rond ‘nieuwe’ single Jackson

4 reacties op “Nieuwe single geeft startschot voor Jackson-maand

  1. an

    vind het nummer niet zo.ze moeten eens ophouden nummers in te willen pompen.ik ontoud jackson wel in zn topjaren.aan mij verdienen ze geen cent en ga ook niet naar this is it.ze maken de mensen gek.zo zou jackson het geeneens gewild hebben.this is it had hij anders destijds zelf wel uitgebracht.vind het echt erg dat aan een dode nog verdient moet worden.

      /   Beantwoorden  / 
  2. e

    sorry,maar ik vind het een schande dat er aan michael grof verdiend gaat worden.een echte fan zou niks meer moeten kopen.veel belangrijker is wie er nou eerstdaags opgepakt word voor zijn dood.het is niet te geloven.alles gaat gewoon maar door.echt heel erg.

      /   Beantwoorden  / 
  3. anna

    ja,vind het schandalig.aan zijn dood wordt gewoon verdiend.laten ze eerst die strafzaak afhandelen.michael is dood en alles gaat gewoon door.ik begin het gevoel te krijgen dat hij dood moest omdat hij geld moest gaan opbrengen.er is een gekte losgebarsten,gelukkig zie ik het goed en doe er niet aan mee.

      /   Beantwoorden  / 
  4. moniquee

    vind het maar een saai nummer, en als ik eerlijk ben herken ik micheal’s stem er helemaal niet in!
    ik twijfel eigenlijk een beetje of het nummer wel echt is

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.