Zenders staan in de rij voor Sarah Palin

Nu haar nieuwe boek Going Rogue in de winkels ligt is Sarah Palin volop in promotie-mode. En ze heeft niets te klagen: alle grote tv-zenders liggen aan haar voeten. Van Oprah Winfrey tot Bill O’Reilly, iedereen wil de populaire Republikeinse politica interviewen.

Hoewel Oprah Winfrey de primeur had willen alle andere televisiegrootheden niet achterblijven. Zo schoof Palin aan bij sterren als Barbra Walters en Sean Hannity.

Maar één van haar beste interviews gaf ze aan FOX-presentator Bill O’Reilly. Diens programma The O’Reilly Factor is het best bekeken praatprogramma van alle Amerikaanse nieuwszenders.

Hoewel hij erg conservatief is vind ik O’Reilly meestal oprecht. En zoals de slogan van FOX News luidt: fair and balanced. Dit vind hij zelf natuurlijk ook, en toch mocht Palin als vice-presidentskandidaat niet in zijn programma verschijnen. Waarom niet? Hij vroeg het de politica meteen:

Hoewel niet iedereen een hoge pet op heeft van Palin moeten we haar zeker in de gaten houden. Ze is nou eenmaal één van de populairste Republikeinse politica van dit moment. Alleen al daarom moeten we zeker naar haar luisteren, of we het nou met haar eens zijn of niet.

———

Nieuw: Amerika.blog.nl op Twitter! Krijg dagelijks de belangrijkste berichten van deze blog via je Twitter-account. Ga naar twitter.com/raymondmens en meld je aan.

Lees ook:Eerste beelden van Palin en Oprah
Lees ook:Sarah Palin maakt debuut op FOX News
Lees ook:Oprah nodigt Sarah – eindelijk – uit
Lees ook:Peiling: populariteit van Palin neemt toe
Lees ook:Sarah Palin: nog steeds een doorslaand succes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.