Michael Jackson-marketing draait op volle toeren

Nu zijn film This Is It alle bioscooprecords breekt ruiken productiemaatschappijen het grote geld. De Michael Jackson-mania mag dan op een hoogtepunt zijn, de gekte is voorlopig nog niet afgelopen.

Zo komt er waarschijnlijk een film gebaseerd op de videoclip van Thriller. In een interview uit 2001 zei Jackson al van plan te zijn films te maken, waaronder een recreatie van zijn succesvolle hit.

Hoewel er geen concrete plannen gepresenteerd zijn zal een film over zijn leven natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Een musical over de King of Pop is immers ook al in de maak.

Hoewel zijn film This Is It inmiddels twee weken langer in de bioscopen te zien is maakt Sony al uitgebreid reclame voor de DVD en Blu-Ray-versie van de film die binnenkort op de markt komen. Tevens zullen oude concerten op Blu-Ray verschijnen.

Tel al deze plannen op bij de talloze heruitgaven van zijn cd’s, films en – onofficiële – biografieën en de Jackson-marketingmachine draait overuren. Hoewel er twijfels bij de ethiek van al deze uitgaven kunnen worden gesteld is het in ieder geval een financiële redding voor zijn nalatenschap. Sinds zijn dood hebben zijn kinderen honderden miljoenen verdiend aan hun overleden vader.

Lees ook:“Omer Bhatti is zoon van Michael Jackson”
Lees ook:Tim Allen probeert het alleen
Lees ook:Bioscopen draaien op volle toeren tijdens kerstdagen
Lees ook:Avatar blijft records breken
Lees ook:Nieuwe video van Jackson scoort op YouTube

Eén reactie op “Michael Jackson-marketing draait op volle toeren

  1. anton

    en ze blijven maar melken… MJ <3

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.